Be Live Experience Lanzarote Beach Hotel

Destinácia: Kanárske ostrovy » Lanzarote » Costa Tequise

****x
Be Live Experience Lanzarote Beach Hotel
Be Live Experience Lanzarote Beach Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach Hotel
Be Live Experience Lanzarote Beach Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach Hotel




Termín: od 3.10.2024 do 10.10.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1292587
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 80301859
Cena od: 704,70 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Baby friendly


Be Live Experience Lanzarote Beach Hotel   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program fitness centrum TV detský bazén piesočnatá pláž plážový servis
Hotel je výbornou voľbou pre rodiny s deťmi, partie priateľov, ale aj páry a ponúka príjemné ubytovanie v peknom prostredí .

Poloha:
Hotel sa nachádza priamo pri pobrežnej promenáde v centre obľúbeného letoviska Costa Teguise. V blízkosti sú reštaurácie, bary, kaviarne a nákupné možnosti. Hotel je vzdialený 15 km od letiska.

Vybavenie:

recepcia, lobby, reštaurácia, bar, tématická reštaurácia, vonkajší bazén s terasou, ležadlami a slnečníkmi zdarma, detský bazén, plážové osušky (za vratný depozit), WI-FI pripojenie, animácie, výťah (len hlavná budova), fitness.


Ubytovanie:
Komplex je tvorený niekoľkými susediacimi dvojposchodovými budovami. štandardné izby (max. 2 osoby), superior izby a junior suity (max. 2 dospelí + 2 deti alebo 3 dospelí, kúpeľňa, srpcha, WC, sušič na vlasy, klimatizácia, TV, minibar, trezorom (za poplatok), WI-FI pripojením (za poplatok) a balkónom alebo terasou.

Stravovanie:
raňajky, polpenzia alebo all inclusive formou bufetových stolov. All inclusive – raňajky, obedy, večere v hotelovej reštaurácii v hlavnej budove. Počas dňa snack, čaj, káva a zákusok, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby. Pri večeri je vyžadované formálne oblečenie.

Pláž:
Pekná široká piesočná a vyhľadávaná pláž Playa de las Cucharas s pozvoľným vstupom do mora je cca 200 m od hotela a dostanete sa ku nej po pobrežnej promenáde, lehátka a slnečníky na pláži sú za poplatok.


Popis:
Hotel sa nachádza priamo pri pobrežnej promenáde v centre obľúbeného letoviska Costa Teguise. V blízkosti sú reštaurácie, bary, kaviarne a nákupné možnosti.
 

Kalkulácia zájazdu:

Be Live Experience Lanzarote Beach Hotel:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)