Iberostar Playa Alameda

Destinácia: Kuba » Playa Giron

****x
Iberostar Playa Alameda
Iberostar Playa Alameda Iberostar Playa Alameda Iberostar Playa Alameda
Iberostar Playa Alameda Iberostar Playa Alameda Iberostar Playa Alameda











Termín: od 10.6.2024 do 25.6.2024 - 16/14 dní/nocí Kód zájazdu: 1302127
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 79288324
Cena od: 1 509,00 €
+ príplatky od: 435,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Golfové zájazdy, Adults only


Iberostar Playa Alameda   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar animačný program večerný program fitness centrum miniklub tenis stolný tenis aerobik sauna volejbal masáž konferenčná sála windsurfing, surf vodné bicykle kajak, kanoe katamarán jacuzzi, vírivka diskotéka kaderníctvo lekárska služba basketbal TV jóga detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 15 km
Od letiště: 40 km
Popis:
príjemný hotelový komplex pre dospelých sa nachádza na konci Varadera, v udržiavanej tropickej záhrade. Zažite tropický raj, skutočnú exotiku v hotelovom rezorte určenom len pre dospelých. Letisko v Havane je vzdialené 160 km a letisko vo Varadere cca 40 km.

Vybavenie:
hotelový komplex v koloniálnom štýle sa skladá z hlavnej budovy a niekoľko trojposchodových bungalowov. Vstupná hala s recepciou, hlavná reštaurácia, 4 reštaurácie A la carte (talianska, stredomorská, kubánska a gurmánska), 6 barov, kaderník, obchod so suvenírmi, konferenčná miestnosť, fitness centrum, lekárska starostlivosť (za poplatok), diskotéka, internet (za poplatok).

Pláž:
rozľahlá, biela piesočnatá pláž priamo pri hoteli. Ležadlá, slnečníky a osušky zdarma. 

Zábava a šport:
bazén, diskotéka. All Inclusive program zahŕňa: fitness centrum, saunu, jacuzzi, tenis, jóga, taichi, plážový volejbal, aerobik, basketbal, stolný tenis, centrum vodných športov: katamarán, kajak, windsurfing, vodné bicykle. Animačné programy - večerné show, kurzy španielčiny a tanca. Za poplatok masáže a motorové vodné športy. Golf neďaleko hotela. Hotel organizuje i programové aktivity pre nezadaných, aby sa ľahšie zoznámili.

Stravovanie:
All Inclusive zahŕňa: raňajky, obedy aj večere formou bufetu v hlavnej reštaurácii, snacky a neobmedzenú konzumáciu nealkoholických a miestnych alkoholických nápojov (alko nápoje do 02:00 a nealko nápoje 24 hodín). 1 krát za týždeň možnosť večera v A la carte rešaturácii - nutná rezervácia vopred. 

Vybavenie izieb:
391 izieb, kúpeľňa / WC, fén, klimatizácia, SAT-TV, DVD prehrávač, telefón, minibar, trezor, kávovar, žehliaca doska, balkón alebo terasa. V základnej cena izba Double room. Na izbe je možné ubytovať maximálne 2 dospelé osoby.

Poznámka:
Typy izieb sú: Double, Double Garden View, Superior Double, Pool-View Double, Suite.

Web hotela:
 


Popis:
Príjemný hotelový komplex sa nachádza na konci Varadera, v udržiavanej tropickej záhrade. Zažite tropický raj, skutočnú exotiku v hotelovom rezorte určenom len pre dospelých. Golf neďaleko hotela. Hotel organizuje i programové aktivity pre nezadaných, aby sa ľahšie zoznámili.
 

Kalkulácia zájazdu:

Iberostar Playa Alameda:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)