Sun Siyam Vilu Reef

Destinácia: Maldivy » Dhaalu Atol

*****
Sun Siyam Vilu Reef
Sun Siyam Vilu Reef Sun Siyam Vilu Reef Sun Siyam Vilu Reef
Sun Siyam Vilu Reef Sun Siyam Vilu Reef Sun Siyam Vilu Reef













Termín: od 4.11.2024 do 12.11.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336826
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84079869
Cena od: 3 729,00 €
+ príplatky od: 399,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie


Sun Siyam Vilu Reef   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia chladnička,minibar internet, WiFi večerný program fitness centrum tenis stolný tenis wellness, spa volejbal masáž potápačské centrum bedminton nákupná pasáž TV piesočnatá pláž
Od pláže: 0 m
Od letiště: 144 km
Popis:
tento 5-hviezdičkový plážový rezort ponúka chladné, moderné priestory, štýlové interiéry a krásne pláže. Sun Aqua Vilu Reef ponúka príjemný relaxačný pobyt pri pláži v priestranných vilách, vonkajší bazén a potápačské centrum priamo na mieste. Do rezortu Sun Aqua Vilu Reef sa dostanete hydroplánom z Medzinárodného letiska Male za 35 minút.

Vybavenie:
recepcia, vstupný priestor s jazierkom s vodnými fontánami, karaoke bar s pódiom, kúpeľné centrum, open-air reštaurácia, obchod so suvenírmi, klenotník, reštaurácie, bary, kaviareň, bazén so slnečnou terasou.

Pláž:
piesočnatá pláž priamo pri hoteli. V blízkosti koralové útesy.

Zábava a šport:
volejbal, tenis, bedminton, stolný tenis, fitnes centrum. Masáže a procedúry vo wellnesse "Sun Spa" za poplatok.

Stravovanie:
all inclusive. V hoteli Sun Aqua Vilu Reef nájdete nasledujúce reštaurácie: The Aqua (hlavná reštaurácia  s medzinárodnou kuchyňou formou bufetových stolov), The Well Done (čerstvé ryby a morské plody), Island Pizza (množstvo chutných pízz z čerstvých surovín), Positive Energy (bar pri bazéne), The Nautius, The Wine Cellar.

Vybavenie izieb:
elegantne zariadené vily sú klimatizované a majú drevené podlahy a nábytok. Z každej z nich sa naskytá výhľad na pláž alebo oceán a je vybavená káblovou/satelitnou TV, sprchovacím kútom a minibarom. Vo vilách nájdete tiež bezplatné toaletné potreby a papuče. V izbách je dostupné bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.


Popis:
Tento 5-hviezdičkový plážový rezort ponúka chladné, moderné priestory, štýlové interiéry a krásne pláže. Sun Aqua Vilu Reef ponúka príjemný relaxačný pobyt pri pláži v priestranných vilách, vonkajší bazén a potápačské centrum priamo na mieste.
 

Kalkulácia zájazdu:

Sun Siyam Vilu Reef:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)