Anantara Dhigu Maldives

Destinácia: Maldivy » Kaafu Atol

*****
Anantara Dhigu Maldives
Anantara Dhigu Maldives Anantara Dhigu Maldives Anantara Dhigu Maldives
Anantara Dhigu Maldives Anantara Dhigu Maldives Anantara Dhigu Maldives















Termín: od 4.11.2024 do 12.11.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336849
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 84079983
Cena od: 3 419,00 €
+ príplatky od: 399,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Golfové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Anantara Dhigu Maldives   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi večerný program fitness centrum detský kútik miniklub tenis stolný tenis golfové ihrisko wellness, spa volejbal masáž biliard potápačské centrum vodné lyže kajak, kanoe bedminton squash TV detské ihrisko piesočnatá pláž vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od letiště: 25 km
Popis:
Plážový hotel Anantara Dhigu Maldives Resort je zaradený do rovnomennej prestížnej thajskej medzinárodnej siete Anantara, ktorá je v oblasti luxusného hotelierstva známa prvotriednymi službami a špičkovým wellness programom. Prepychový rezort v destinácii Maledivy sa rozprestiera na troch privátnych ostrovoch a od hlavného mesta Malé je vzdialený približne 35 minút plavby rýchlo-člnom.

Vybavenie:
Rezort pozostáva z hlavného pavilónu s lobby, recepciou, službou Concierge a hlavnej reštaurácie (servírujú sa tu raňajky) a skupiny 110 privátnych víl na pláži a na móle nad vodou. Hostia majú k dispozícii luxusné, mnohokrát ocenené, wellness Anantara Spa s bohatou ponukou masáží a procedúr pre zdravie, krásu a vnútornú harmóniu. Nechýba centrum vodných športov na pláži.  K ďalšiemu vybaveniu patrí veľký panoramatický bazén na úrovni mora, prístavisko s jachtami na prenájom a špičkový detský klub Dhoni (od 3 do 12 rokov) s vybudovanými vonkajšími aj vnútornými priestormi vrátane horolezeckej steny a množstvom preliezok. Hotel odporúčame náročnej klientele, párom, dospelým rovnako ako aj rodinám s deťmi. Pripojenie na internet je hosťom hotela k dispozícii cez Wi-Fi zdarma.

Pláž:
Pláž s jemným bielym pieskom sa vinie okolo celého ostrova.

Zábava a šport:
Potápanie, vodné športy, kajak, paddleboarding, vodné lyžovanie, škola surfovania, fitness, tenis, stolný tenis, bedminton, volejbal, squash, golf, biliard, vonkajší hry, rybolov, živá hudba, výlety, wellness/SPA, masáže.

Stravovanie:
Polpenzia formou luxusného bufetu v hlavnej reštaurácii Fushi Café. Možnosť doobjednať plnú penziu. V hoteli Anantara Dhigu Maldives Resort nájdete nasledujúce reštaurácie: Fushi Café (bohaté raňajky s medzinárdným bufetom, večer bohatý bufet s meniacimi sa témami - Indický oceán, Japonsko, Čína, Taliansko); Sea.Fire.Salt. (grilované špeciality z mäsa a morských plodov, zaujímavosťou je výber z niekoľkých druhov soli z celého sveta); Terrazzo (talianska kuchyňa); Aqua Bar (bar pri bazéne s ponukou drinkov a ľahkého občerstvenia od obeda do večere). Hostia môžu využiť aj reštaurácie susedného rezortu Anantara Veli Maldives Resort.

Vybavenie izieb:
Všetky izby v Anantara Dhigu Maldives Resort zahŕňajú: kúpeľňa s vaňou a samostatnou sprchou, fén, župany, papuče, toaletné potreby, individuálne nastaviteľná klimatizácia, LCD TV, WiFi pripojenie, iPod dokovacia stanica, telefón, trezor, minibar, set na prípravu kávy a čaju, kávovar, terasa s ležadlami. K dispozícii sú tieto typy izieb: Sunrise Beach Villa, Sunset Beach Villa, Sunset Pool Villa, Sunrise Overwater Suite, Two Bedroom Family Villa, Sunset Over Water Suite, Two Bedroom Anantara Pool Villa, Anantara Pool Villa, Anantara Overwater Pool Suite.


Popis:
Hostia majú k dispozícii luxusné, mnohokrát ocenené, wellness Anantara Spa s bohatou ponukou masáží a procedúr pre zdravie, krásu a vnútornú harmóniu. Nechýba centrum vodných športov na pláži.  K ďalšiemu vybaveniu patrí veľký panoramatický bazén na úrovni mora, prístavisko s jachtami na prenájom a špičkový detský klub Dhoni (od 3 do 12 rokov) s vybudovanými vonkajšími aj vnútornými priestormi vrátane horolezeckej steny a množstvom preliezok.
 

Kalkulácia zájazdu:

Anantara Dhigu Maldives:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)