TAJ Coral Reef Resort & SPA

Destinácia: Maldivy » Kaafu Atol

*****
TAJ Coral Reef Resort & SPA
TAJ Coral Reef Resort & SPA TAJ Coral Reef Resort & SPA TAJ Coral Reef Resort & SPA
TAJ Coral Reef Resort & SPA TAJ Coral Reef Resort & SPA TAJ Coral Reef Resort & SPA












Termín: od 4.11.2024 do 12.11.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336845
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84079963
Cena od: 3 629,00 €
+ príplatky od: 399,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie


TAJ Coral Reef Resort & SPA   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum stolný tenis wellness, spa sauna volejbal biliard šnorchlovanie windsurfing, surf potápačské centrum vodné lyže kajak, kanoe katamarán bedminton salón krásy lekárska služba nákupná pasáž TV piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od letiště: 36 km
Popis:
ide o jedno z najluxusnejších stredísk na Maldivách (600 m x 450 m), vhodné pre zaľúbených, ale aj pre rodiny s deťmi. Je snom pre potápačov – má vlastný útes a vrakom, ktorý je potrebné preskúmať. Pre tých, ktorí dávajú prednosť pevnine, bielym pieskom a kokosovým palmám ponúka fascinujúci pohľad na lagúnu s vodnými vilami. Pozostáva z 30 viliek na pláži a 32 vodných bungalovov. Od letiska v Male je vzdialený 32 km, k rezortu sa dostanete motorovým člnom za cca 50 minút.

Vybavenie:
recepcia s lobby, 2 reštaurácie, sushi bar, pizzeria, 2 bary, bazén, ležadlá, slnečníky a plážové osušky, obchod so suvenírmi, knižnica, lekár, večerné posedenie, fitness centrum, SPA centrum, sauna, salón krásy, potápačské centrum, množstvo nemotorizovaných i motorizovaných vodných športov, turistické centrum, Wi-Fi v spoločných priestoroch.

Pláž:
priamo na nádhernej snehobielej pieskovej pláži.

Zábava a šport:
bedminton, volejbal, stolný tenis, biliard, šnorchlovanie, za poplatok – vodné lyžovanie, windsurfing, plachetnice, kajaky, plavba katamaránom, banán, rybolov (nočný rybolov), potápačské centrum, SPA centrum.

Stravovanie:
raňajky formou bufetu. Možnosť dokúpenia polpenzie, plnej penzie alebo All inclusive.

Vybavenie izieb:
každá vila je moderne zariadená, disponuje klimatizáciou, strešným ventilátorom, kompletne vybavenou kúpeľňou s vaňou/sprchou a WC, vonkajšou sprchou, fénom, SAT-TV, DVD prehrávačom, telefónom, dokovacou stanicou pre iPod, minibarom, zariadením na prípravu čaju alebo kávy, trezorom, pripojením na internet (za poplatok) a výhľadom na more.

Poznámka:
Maximálne 2 dospelé osoby na izbe.


Popis:
Ide o jedno z najluxusnejších stredísk na Maldivách (600 m x 450 m), vhodné pre zaľúbených, ale aj pre rodiny s deťmi. Je snom pre potápačov – má vlastný útes a vrakom, ktorý je potrebné preskúmať. Pre tých, ktorí dávajú prednosť pevnine, bielym pieskom a kokosovým palmám ponúka fascinujúci pohľad na lagúnu s vodnými vilami.
 

Kalkulácia zájazdu:

TAJ Coral Reef Resort & SPA:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)