Sun Fire Beach

Destinácia: Turecko » Alanya

****x
Sun Fire Beach
Sun Fire Beach Sun Fire Beach Sun Fire Beach
Sun Fire Beach Sun Fire Beach Sun Fire Beach


Termín: od 11.5.2024 do 18.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336968
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84107196
Cena od: 393,02 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Sun Fire Beach    ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum miniklub tobogán stolný tenis wellness, spa sauna turecké kúpele volejbal masáž biliard kaderníctvo šípky lekárska služba práčovňa, čistiareň TV detský bazén detské ihrisko plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 30 m
Od centra: 13 km
Od letiště: 135 km

Poloha
Hotel sa nachádza v meste Mahmutlar, 13 km od Alanye. Letisko Antalya je vzdialené 135 km. Hotely v blízkosti: Klas Dom.

Základné informácie

Hotel bol otvorený v roku 1994 a naposledy bol renovovaný v roku 2022. Pozostáva z jednej 7-poschodovej budovy. Pre väčšie pohodlie sú k dispozícii 2 výťahy. Hotel neumožňuje ubytovanie hosťom so zdravotným postihnutím.

Vybavenie hotela
vonkajší bazén, 106 m2, 2 šmykľavky, reštaurácia, 270 m2, 3 bary, TV salónik


Služby
SPA centrum, masáže, peeling, sauna (za poplatok), turecké kúpele, kaderníctvo (za poplatok) , Wi-Fi (za poplatok), práčovňa, lekár, požičovňa áut


Pre deti,
detská postieľka, na vyžiadanie, vonkajší detský bazén, 19 m2 , miniklub (3-12 rokov), detské ihrisko, vysoké stoličky sú k dispozícii v reštaurácii


Ubytovanie
Hotel má 170 izieb.
Izby sú vybavené: individuálna klimatizácia, kúpeľňové vybavenie, minibar (prázdny), TV, sprcha, fén, trezor (za poplatok), Wi-Fi (za poplatok), rozkladacie lôžko navyše (na vyžiadanie)

Stravovanie
All inclusive

Koncept

Zahŕňa raňajky, neskoré raňajky, obedy a večere - formou bufetu, občerstvenie v určitých hodinách, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00 - 22.00). Importované nápoje, turecká káva - za poplatok. Všetky nápoje a jedlá po 22.00 hod. sú za poplatok.


Pláž
Verejná piesočnato-kamienková pláž sa nachádza 30 m od hotela, cez cestu, cez podzemnú chodbu. Ležadlá, slnečníky sú zdarma, bez plážových osušiek. Vstup do mora - veľké kamienky. Bar na pláži za poplatok.

Šport a zábava
fitness centrum, stolný tenis, šípky, biliard (za poplatok), plážový volejbal, vodné športy (za poplatok)




Popis:
Naposledy bol renovovaný v roku 2022. Hotel neumožňuje ubytovanie hosťom so zdravotným postihnutím. Detská postieľka, na vyžiadanie, vonkajší detský bazén, 19 m2 , miniklub (3-12 rokov), detské ihrisko, vysoké stoličky sú k dispozícii v reštaurácii. Vstup do mora - veľké kamienky. SPA centrum.
 

Kalkulácia zájazdu:

Sun Fire Beach :
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)