Jungle Aqua Park by Neverland

Destinácia: Egypt » Hurghada » Hurghada

****x
Jungle Aqua Park by Neverland
Jungle Aqua Park by Neverland Jungle Aqua Park by Neverland Jungle Aqua Park by Neverland
Jungle Aqua Park by Neverland Jungle Aqua Park by Neverland Jungle Aqua Park by Neverland






Termín: od 16.8.2024 do 24.8.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1329828
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 82811493
Cena od: 959,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Jungle Aqua Park by Neverland   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum detský kútik miniklub tobogán tenis stolný tenis aerobik wellness, spa sauna turecké kúpele volejbal masáž biliard potápačské centrum jacuzzi, vírivka kaderníctvo petanque, bocca minigolf šípky aqua aerobic, gym lekárska služba bezbariérový prístup práčovňa, čistiareň herňa TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 900 m
Od centra: 20 km
Od letiště: 15 km
Rezort ako stvorený pre rodiny s deťmi. Ak milujete zábavu, tak musíte navštíviť najväčší aquapark v Hurghade. K dispozícii je množstvo toboganov, bazénov a vodných atrakcií.  

Poloha:
Hotelový rezort sa nachádza v obľúbenom a turistami vyhľadávanom letovisku Hurghada. Nákupné možnosti sú priamo v hoteli a tiež v jeho blízkosti, kde sa nachádza obchodné centrum Senzo Mall. Medzinárodné letisko v Hurghade je od hotela vzdialené 15 km a samotné centrum Hurghady so známym bulvárom Marina 20 km.

Vybavenie:

1- poschodová hlavná budova, vilky v areáli, 866 izieb, recepcia, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, 11 barov, 32 vonkajších bazénov, 3 detské bazény, lazy river, aquapark - 21 toboganov, denné a večerné animácie, živá hudba, amfiteáter, miniklub (4 - 12r.), mini disco, detské ihrisko, detské postielky, fitnes, vodná gymnastika, aerobik, vodné pólo, stolný tenis, tenisové kurty, minigolf, šípky, boccia, plážový volejbal. Za poplatok: SPA centrum, sauna, jacuzzi, turecké kúpele, parná miestnosť, masáže, skrášľovacie procedúry, biliard, herňa, videohry, osvetlenie tenisových kurtov, kaderníctvo, práčovňa, lekár.


Ubytovanie:

2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 alebo 2 prísteliek (46 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 13 r., rodinné izby s poschodovou posteľou (max. 2+2), rodinné izby s dvoma miestnosťami (max. 2+4), bezbariérové izby, klimatizácia, kúpeľňa, sprcha, sušič na vlasy, TV, WiFi, set na kávu a čaj, trezor, balkón/terasa. Za poplatok: minibar.


Stravovanie:
All inclusive formou bufetu, raňajky 07:00 - 10:00, neskoré raňajky 10:00 - 11:00, obedy 12:30 - 14:30, večere 18:30 - 21:30, neskoré večere 22:00 - 24:00, snack 12:00 - 16:00, káva, čaj, koláčiky 15:00 - 17:00, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje v čase 10:00 - 24:00. Za poplatok: importované nápoje, všetky nápoje po polnoci. Podrobný rozpis all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.

Pláž:
Piesočnatá pláž sesterského hotela Dana Beach sa nachádza 900 m od hotela a premáva na ňu zadarmo hotelový shuttle bus (približne každých 30 minút). Plážový servis ako sú ležadlá, slnečníky, matrace, osušky a plážový bar sú pre hotelových hostí k dispozícii zadarmo. Vodné športy ako napríklad jazda na banáne, parasailng, vodné lyže a centrum potápania sú spoplatnené.


Popis:
Rezort ako stvorený pre rodiny s deťmi. Ak milujete zábavu, tak musíte navštíviť najväčší aquapark v Hurghade. Z množstva toboganov, bazénov a vodných atrakcií radosťou poskočí srdce každému obľúbencovi adrenalínu.
 

Dostupné výlety:

Kalkulácia zájazdu:

Jungle Aqua Park by Neverland:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)