Steigenberger Pure Lifestyle Resort

Destinácia: Egypt » Hurghada » Hurghada

*****
Steigenberger Pure Lifestyle Resort
Steigenberger Pure Lifestyle Resort Steigenberger Pure Lifestyle Resort Steigenberger Pure Lifestyle Resort
Steigenberger Pure Lifestyle Resort Steigenberger Pure Lifestyle Resort Steigenberger Pure Lifestyle Resort








Termín: od 12.5.2024 do 20.5.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336710
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 83996050
Cena od: 1 609,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie, Adults only


Steigenberger Pure Lifestyle Resort   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum bazén vyhrievaný aerobik wellness, spa sauna turecké kúpele volejbal masáž biliard šnorchlovanie potápačské centrum vodné bicykle kajak, kanoe jacuzzi, vírivka diskotéka kaderníctvo salón krásy nechtové štúdio šípky lekárska služba práčovňa, čistiareň TV piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 6 km
Od letiště: 5 km

Tento skvelý hotel, ktorý otvoril svoje brány koncom roku 2018, patrí do hotelovej siete Steigenberger a ponúka prvotriedne služby a luxus svojim klientom od 16 rokov.


Poloha:

Hotel sa nachádza v letovisku Hurghada na pobreží Červeného mora. Najbližšie nákupné možnosti sa nachádzajú v blízkosti hotela. Medzinárodné letisko Hurghada je vzdialené iba 5 km a samotné centrum Hurghady 6 km.


Vybavenie:

5- poschodová budova, výťah, 135 izieb, recepcia, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, 6 a´la carte reštaurácii (orientálna, talianska, morská, medzinárodná, barbeque, čínska), 9 barov, 3 bazény (z toho 2 v zime vyhrievané), vstup do aquparku hotela Steigenberger Aqua Magic (tobogány v sesterskom hoteli Al Dau), živá hudba, disco, fitness, aerobik, plážový volejbal (v sesterskom hoteli Al Dau), biliard, kanoe, sauna, parná miestnosť, jacuzzi. Za poplatok: SPA centrum, masáže, skrášľovacie procedúry, manikúra, pedikúra, šípky, boccia, kaderníctvo, práčovňa, obchody, lekár.


Ubytovanie:

2- lôžkové jacuzzi suity s možnosťou 1 prístelky (50 m2), v hoteli je možné ubytovať osoby od 16r., swim up suity (71 m2, max. 2+1, jacuzzi, vlastný vstup do bazéna), suity (55 m2, max. 2+1), klimatizácia, kúpelňa, sprcha, sušič na vlasy, TV, WiFi, trezor, minibar (dopĺňaný denne), set na kávu a čaj, balkón/terasa. Za poplatok: room service.


Stravovanie:

All inclusive formou bufetu, raňajky 07:00 - 10:30, neskoré raňajky 10:30 - 11:30, obedy 12:00 - 16:00, večere 18:30 - 22:30, nočné občerstvenie 22:30 - 03:00, snack, káva, čaj, koláčiky 16:00 - 17:00, live cooking (pizza, morské plody, sushi, ázisjké, talianske, japonské špeciality), klienti môžu využiť aj niektoré reštaurácie hotela Steigenberger Al Dau Beach, lobby bar 07:00 - 24:00, pure chill bar 12:00 - 17:00, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje. Za poplatok: a´la carte reštaurácie (1x vstup zadarmo, rezervácia nutná vopred), sisha corner, čerstvé ovocné šťavy, importované nápoje. Podrobný rozpis all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.


Pláž:

Hotel sa nachádza pri piesočnatej pláži, ktorá je vhodná aj na šnorchlovanie. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky, matrace, osušky a plážový bar sú k dispozícií zadarmo a tiež využitie bicyklov (rezervácia nutná vopred). Vodné športy a škola potápania sú na pláži k dispozícii za poplatok.



Popis:
Vhodný pre klientov od 16 rokov. Klienti môžu využiť aj niektoré reštaurácie hotela Steigenberger Al Dau Beach. 3 bazény (z toho 2 v zime vyhrievané), vstup do aquparku hotela Steigenberger Aqua Magic (tobogány v sesterskom hoteli Al Dau). Hotel sa nachádza pri piesočnatej pláži, ktorá je vhodná aj na šnorchlovanie. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky, matrace, osušky a plážový bar sú k dispozícií zadarmo a tiež využitie pedálových bicyklov (rezervácia nutná vopred).
 

Dostupné výlety:

Kalkulácia zájazdu:

Steigenberger Pure Lifestyle Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)