Zoetry Agua Punta Cana

Destinácia: Dominikánska rep.

*****
Zoetry Agua Punta Cana
Zoetry Agua Punta Cana Zoetry Agua Punta Cana Zoetry Agua Punta Cana
Zoetry Agua Punta Cana Zoetry Agua Punta Cana Zoetry Agua Punta Cana













Termín: od 7.9.2024 do 18.9.2024 - 12/10 dní/nocí Kód zájazdu: 1302247
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84067681
Cena od: 3 369,00 €
+ príplatky od: 399,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Golfové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Zoetry Agua Punta Cana   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum golfové ihrisko wellness, spa volejbal jazda na koni biliard šnorchlovanie potápačské centrum kajak, kanoe kitesurfing bicykle aqua aerobic, gym práčovňa, čistiareň TV jóga detské animácie piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 29 km
Od letiště: 47 km
Popis:
exkluzívny hotel s 96 izbami a pokojnou atmosférou, ktorý sa snaží o dokonalé splynutie s prírodou. K výnimočnej kvalite služieb prispievajú aj úžasné kúpele a kozmetika značky Bvlgari. Rezort leží v oblasti Playa de Uvero Alto a od letiska v Punta Cana je vzdialený necelú hodinu jazdy.

Vybavenie:
v hoteli je k dispozícii 24-hodinová recepcia, 4 tematické A la carte reštaurácie (Amaya, Indigo, Piragua, Olena), 3 bary (Caicu, Indigo, Canoa Lobby bar), osobitá kaviareň s ponukou kvalitnej kávy, 2 bazény, wellness centrum, fitness centrum, obchod, čistiareň a práčovňa, Wi-Fi pripojenie zdarma. Hostia si môžu zakúpiť špeciálne exkluzívne balíčky nekonečných výsad, tzv. ENDLESS PRIVILEGES - podrobnosti sú k dispozícii na vyžiadanie u predajcu.

Pláž:
pláž s jemným bielym pieskom a s vysokými palmami priamo pri hoteli. Štýlové ležadlá, slnečníky a osušky sú klientom k dispozícii zdarma.

Zábava a šport:
denné a večerné animácie, živá hudba, biliard, 2 bazény vlniace sa celým areálom, fitness centrum, aquaerobik, jóga, požičovňa bicyklov, plážový volejbal, jazda na koni,  kitesurfing, šnorchlovanie, kajak. Za príplatok: wellness centrum s rôznymi procedúrami, potápačská škola PADI, golf, rybolov. Hotel akceptuje aj deti, pre zachovanie svojho zámeru však nie sú k dispozícii špeciálne detské aktivity.

Stravovanie:
All inclusive: raňajky, obed, večera (formou A la carte ), ľahké občerstvenie počas dňa, polnočný snack, vybrané nealkoholické nápoje (24/7), vybrané miestne i medzinárodné alkoholické nápoje, káva/čaj v poobedňajších hodinách.

Vybavenie izieb:
izby a villy v nádhernom prírodnom dizajne s terasou alebo balkónom s výhľadom do tropickej záhrady alebo na more, sú vybavené klimatizáciou, denne doplňovaným minibarom, veľkou obrazovkou, SAT-TV, CD / DVD centrom, Wi-Fi pripojenie, trezorom, kúpeľňou s vaňou.

Poznámka:
Typy izieb sú: Junior Suite Garden View, Romantic Junior Suite Garden View, Junior Suite Pool View, Romantic Junior Suite Pool View, Junior Suite Agua Swim Up, Romantic Junior Suite Agua Swim Up, Junior Suite Oceanfront, Junior Suite Deluxe Oceanfront, Penthouse Suite Ocean View, Villa Caribe Garden View, Villa Dominicana Garden View, Villa Caney Garden View.

Web hotela:
 


Popis:
Exkluzívny hotel s pokojnou atmosférou, ktorý sa snaží o dokonalé splynutie s prírodou. K výnimočnej kvalite služieb prispievajú aj úžasné kúpele a kozmetika značky Bvlgari.
 

Kalkulácia zájazdu:

Zoetry Agua Punta Cana:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)