Flamingo Cancún

Destinácia: Mexiko

****x
Flamingo Cancún
Flamingo Cancún Flamingo Cancún Flamingo Cancún
Flamingo Cancún Flamingo Cancún Flamingo Cancún












Termín: od 4.11.2024 do 15.11.2024 - 12/9 dní/nocí Kód zájazdu: 1302223
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84316097
Cena od: 1 969,00 €
+ príplatky od: 399,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Golfové zájazdy


Flamingo Cancún   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum miniklub parkovisko golfové ihrisko wellness, spa konferenčná sála lekárska služba nákupná pasáž TV piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od letiště: 21 km
Popis:
pokojný hotel sa nachádza priamo na pláži v letovisku Cancún, v tesnej blízkosti obchodov a reštaurácií. Centrum mesta je vzdialené cca 20 minút. Transfer z letiska trvá približne 20 minút autom.

Vybavenie:
celkom 255 izieb sa nachádza v štvorposchodových budovách okolo 2 bazénov. K vybaveniu hotela patria 3 reštaurácie, 1 snack bar a 2 bary, 2 bazény, SPA, detský klub s animátormi, obchod so suvenírmi, turistické centrum, konferenčné centrum, parkovanie, lekárska pomoc, room service, zmenáreň. Trezor k dispozícii zdarma na recepcii. Wi-FI pripojenie je k dispozícii zdarma.

Pláž:
pláž s jemným bielym pieskom priamo pri hoteli. Slnečníky aj uteráky zdarma.

Zábava a šport:
malé fitnescentrum, motorizované vodné športy na pláži za poplatok, golfové ihrisko neďaleko hotela, večerný program, zábavné show.

Stravovanie:
pobyt s All Inclusive zahŕňa v hlavnej reštaurácii raňajky, obed aj večeru formou bufetu (v hlavnej reštaurácii La Fluente), snacky a neobmedzenú konzumáciu nealkoholických aj alkoholických nápojov počas dňa. Ďalšie možnosti stravovania v resorte: Albatros Restaurant (morské plody, 4 x týždenne večerný program), Don Roberto´s Bar & Pizza (pri bazéne s výhľadom na more, ponuka pizze a koktejlov), Las Palmas Snack & Pool Bar (pri hlavnom bazéne, ponuka snackov, burgrov, drinkov a mlikshakes), Palenque Lobby Bar (lobby bar s ponukova alko aj nealko nápojov).

Vybavenie izieb:
kúpeľňa s WC a sprchou, sušič na vlasy, klimatizácia, malá chladnička, SAT-TV, telefón, trezor, žehlička a žehliaca doska, balkón alebo terasa s výhľadom do záhrady či na more. Izby Swim Up majú priamy vstup do bazéna.

Poznámka:

Typy izieb sú: Standard, Standard Se View, Family, Deluxe Lagoon View, Deluxe Sea View, Swim Up, Swim Up Junior Suite.


Web hotela:
 


Popis:
Pre hostí je pripravené malé fitnescentrum, motorizované vodné športy na pláži za poplatok, golfové ihrisko neďaleko hotela, večerný program, zábavné show.
 

Kalkulácia zájazdu:

Flamingo Cancún:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)