Habtoor Grand Resort, Autograph Collection

Destinácia: Sp. Arabské Emiráty » Dubai » Dubai Marina

*****
Habtoor Grand Resort, Autograph Collection
Habtoor Grand Resort, Autograph Collection Habtoor Grand Resort, Autograph Collection Habtoor Grand Resort, Autograph Collection
Habtoor Grand Resort, Autograph Collection Habtoor Grand Resort, Autograph Collection Habtoor Grand Resort, Autograph Collection








Termín: od 7.8.2024 do 17.8.2024 - 11/9 dní/nocí Kód zájazdu: 1302177
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 80080311
Cena od: 1 679,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Baby friendly


Habtoor Grand Resort, Autograph Collection   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum miniklub tenis wellness, spa sauna masáž konferenčná sála biliard šnorchlovanie squash jacuzzi, vírivka šípky TV detský bazén piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Popis:
hotel sa nachádza v štvrti Dubai Marina. Je to rozsiahly komplex bazénov s bujnou tropickou záhradou a centrálnou polohou v Dubaji. Od centra mesta Downtown Dubai je hotel vzdialený 15 minút autom/taxíkom. V tesnej blízkosti hotela sa nachádza populárna promenáda The Walk at JBR s množstvom obchodov. Transfer z medzinárodného letiska trvá 25 minút.

Vybavenie:
hotel pozostáva z dvoch výškových budov The Towers a prízemnej hlavnej budovy so vstupnou lobby, 24-hodinovou recepciou, službou concierge a business centrom. Ďalšie vybavenie hotela: detský klub, detský bazén, veľká záhrada s parkom, privátna piesková pláž, wellness a fitness centrum. Hostia starší 18 rokov ocenia bazén na slnečnej terase na 3. poschodí (len pre dospelých). Pripojenie na internet cez Wi-Fi je hosťom hotela k dispozícii bez poplatku.

Pláž:
piesočnatá pláž. Lehátka, slnečníky a uteráky sú hosťom hotela poskytované bez poplatku.

Zábava a šport:
fitness centrum, tenisové a squashové kurty, dva vonkajšie bazény, centrum vodných športov s bohatou ponukou rekreačných a voľnočasových aktivít, šnorchlovanie, biliard, šípky, wellness. masáže, jacuzzi, sauna, večerný animačný program, tematické večere.

Stravovanie:
raňajky, možnosť objednať polpenziu (nápoje sa hradia na mieste). V hoteli mate na výber z týchto reštaurácií a barov: Al Dhiyafa Grand Kitchen (hlavná reštaurácia, špeciality medzinárodnej kuchyne formou bufetových stolov), Luciano's (talianska plážová reštaurácia), Bamboo Kitchen  (thajská), Al Basha (pan-arabská), The Grand Grill (juhoafrický steakhouse), Andreea's (luxusná gourmet reštaurácia), Pool Bar (bar pri bazéne), Polo Bar (kokteilový bar), The Underground Bar (bar a reštaurácia v Britskom štýle), Salamar (Kubánsky bar), Al Manara Beach Bar (bar na pláži).

Vybavenie izieb:
všetky izby v hoteli individuálnu klimatizáciu, pracovný stôl, LCD TV, balík medzinárodných programov, minibar, rádio, budík, trezor, telefón, set na prípravu čaju a kávy, kúpeľňu s vaňou a sprchou, sušič na vlasy, župany, papuče, pripojenie na internet cez Wi-Fi.

Poznámka:
každý hosť ubytovaný v emirátoch Dubaj, Abu Dhabi a Ras Al Khaimah je povinný zaplatiť pobytovú taxu „Tourism Dirham“. Poplatok je splatný na mieste pri odchode z hotela. Suma závisí od kategórie ubytovania (Dubaj: 3* hotel 10 AED/izba/noc, 4* hotel 15 AED/izba/noc, 5* hotel 20 AED/izba/noc, Abu Dhabi 10 AED/izba/noc, Ras Al Khaimah 15 AED/izba/noc).


Popis:
Hotel sa nachádza v štvrti Dubai Marina. Je to rozsiahly komplex bazénov s bujnou tropickou záhradou a centrálnou polohou v Dubaji. Pesočnatá pláž priamo pri hoteli.
 

Kalkulácia zájazdu:

Habtoor Grand Resort, Autograph Collection:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)