Sheraton Jumeirah Beach Resort

Destinácia: Sp. Arabské Emiráty » Dubai » Dubai Marina

*****
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort Sheraton Jumeirah Beach Resort Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort Sheraton Jumeirah Beach Resort Sheraton Jumeirah Beach Resort








Termín: od 3.9.2024 do 14.9.2024 - 12/11 dní/nocí Kód zájazdu: 1302187
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 83893125
Cena od: 1 569,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Baby friendly


Sheraton Jumeirah Beach Resort   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum miniklub bazén vyhrievaný wellness, spa sauna turecké kúpele masáž konferenčná sála TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Popis:
plážový hotel sa nachádza v centre turistickej štvrte v Dubai Marina. Má výbornú polohu, v pešej dostupnosti od rušnej promenády The Walk a nákupnej pasáže The Beach Mall s desiatkami reštaurácií, kaviarní a obchodov. Transfer z medzinárodného letiska v Dubaji trvá 30 minút.

Vybavenie:
bujné tropické záhrady, veľký vonkajší bazén s kontrolovanou teplotou, detský bazén, detské ihrisko, detský klub Pirate's Kids Club, 24-hodinová recepcia, pult s Concierge, 5 reštaurácií a barov, internetová kaviareň, konferenčné centrum, moderné fitness a luxusné wellness Armonia Spa so svetom sáun a tureckým hammam, centrum vodných športov so širokou ponukou aktivít pre rekreáciu a voľný čas na pláži. Pripojenie na internet cez Wi-Fi je hosťom k dispozícii bez poplatku.

Pláž:
súkromná piesočnatá pláž pri hoteli. Ležadlá, slnečníky a uteráky sú na pláži ako aj pri bazéne hosťom poskytované bez poplatku.

Zábava a šport:
bazén, fitness centrum, Armonia SPA centrum, telové procedúry a masáže.

Stravovanie:
raňajky formou bufetu v hlavnej reštaurácii, možnosť doobjednať polpenziu, plnú penziu alebo all inclusive. V hoteli sa nachádzajú nasledovné reštaurácia a bary: Palm Garden Restaurant & Terrace (hlavná reštaurácia s medzinárodnou kuchyňou), The Peacock Chinese Restaurant (čínska), Ciao Ristorante (talianska pizzeria), Al Hadiqa Restaurant & Tent (libanonská), Link@Sheraton Cafe (internetová kaviareň), Bary: Moods Bar, Azure Pool Bar & Restaurant, Bliss Louge.

Vybavenie izieb:
všetky izby v Sheraton Jumeirah Beach Resort zahŕňajú: klimatizácia, pracovný stôl, posteľ s extra hrubým matracom, LCD TV, minibar, rádio, budík, trezor, telefón, žehliace potreby, kávovar, rýchlovarná kanvica, mramorová kúpeľňa, vaňa, sprcha, bidet, sušič na vlasy, toaletné potreby, internet cez Wi-Fi.

Poznámka:
každý hosť ubytovaný v emirátoch Dubaj, Abu Dhabi a Ras Al Khaimah je povinný zaplatiť pobytovú taxu „Tourism Dirham“. Poplatok je splatný na mieste pri odchode z hotela. Suma závisí od kategórie ubytovania (Dubaj: 3* hotel 10 AED/izba/noc, 4* hotel 15 AED/izba/noc, 5* hotel 20 AED/izba/noc, Abu Dhabi 10 AED/izba/noc, Ras Al Khaimah 15 AED/izba/noc).


Popis:
Plážový hotel sa nachádza v centre turistickej štvrte v Dubai Marina. Má výbornú polohu, v pešej dostupnosti od rušnej promenády, súkromná piesočnatá pláž pri hoteli.
 

Kalkulácia zájazdu:

Sheraton Jumeirah Beach Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)