The Ritz-Carlton, Dubai

Destinácia: Sp. Arabské Emiráty » Dubai » Dubai Marina

*****
The Ritz-Carlton, Dubai
The Ritz-Carlton, Dubai The Ritz-Carlton, Dubai The Ritz-Carlton, Dubai
The Ritz-Carlton, Dubai The Ritz-Carlton, Dubai The Ritz-Carlton, Dubai









Termín: od 27.9.2024 do 4.10.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1302189
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia
Kód termínu: 83899744
Cena od: 3 809,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Golfové zájazdy


The Ritz-Carlton, Dubai   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum miniklub tenis golfové ihrisko wellness, spa konferenčná sála salón krásy nákupná pasáž TV piesočnatá pláž plážový servis
Popis:
luxusný rezort leží na pláži v letovisku Dubai Marina. Priamo pred hotelom sa nachádza populárna promenáda The Walk s desiatkami obchodov, reštaurácií a promenád. Transfer z medzinárodného letiska v Dubaji trvá 25 minút.

Vybavenie:
24-hodinová recepcia, pult s Concierge, veľká vstupná lobby z mramoru a s fontánou, lobby bar, business centrum, obchody so suvenírmi, salón krásy, moderne vybavené fitness centrum, wellness centrum, detský klub Ritz-Kids. Pripojenie na internet je hosťom hotela k dispozícii cez Wi-Fi bez poplatku.

Pláž:
súkromná pláž. Lehátka, slnečníky a uteráky sú hosťom poskytované v celom areáli bezplatne.

Zábava a šport:
fitness centrum, šesť bazénov v parkovo upravených záhradách,  4 tenisové kurty s nočným osvetlením, tenisová akadémia, v blízkosti hotela je niekoľko golfových ihrísk, luxusné wellness The Ritz-Carlton Spa.

Stravovanie:
raňajky, možnosť objednať polpenziu (nápoje sa hradia na mieste). V hoteli nájdete nasledujúce reštaurácie a bary: BlueJade (juho-ázijská), Amaseema (arabská, so sedením v beduínskych prístreškoch),  Caravan (hlavná reštaurácia, stredomorská a arabská kuchyňa), Palm Grill (reštaurácia pri pláži s dennou ponukou čerstvých plodov mora), Splendido (talianska).

Vybavenie izieb:
hotel má 294 izieb a apartmánov/suít. Izby na najvyššom poschodí zahŕňajú aj neobmedzený vstup do salónika Club Executive. Všetky izby sú orientované na more. Všetky izby v hoteli zahŕňajú vybavenie: balkón/terasa s nábytkom, šatník, pracovný kút, LCD TV, DVD prehrávač, minibar, trezor, telefón, kávovar, luxusné toaletné potreby, mramorová kúpeľňa, dve umývadlá, vaňa, sprchový kút, sušič na vlasy, župany, papuče, Wi-Fi v cene.

Poznámka:
každý hosť ubytovaný v emirátoch Dubaj, Abu Dhabi a Ras Al Khaimah je povinný zaplatiť pobytovú taxu „Tourism Dirham“. Poplatok je splatný na mieste pri odchode z hotela. Suma závisí od kategórie ubytovania (Dubaj: 3* hotel 10 AED/izba/noc, 4* hotel 15 AED/izba/noc, 5* hotel 20 AED/izba/noc, Abu Dhabi 10 AED/izba/noc, Ras Al Khaimah 15 AED/izba/noc).


Popis:
Luxusný rezort leží na pláži v letovisku Dubai Marina. Priamo pred hotelom sa nachádza populárna promenáda The Walk s desiatkami obchodov, reštaurácií a promenád.
 

Kalkulácia zájazdu:

The Ritz-Carlton, Dubai:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)