Amwaj Rotana Jumeirah Beach

Destinácia: Sp. Arabské Emiráty » Dubai » JBR

*****
Amwaj Rotana Jumeirah Beach
Amwaj Rotana Jumeirah Beach Amwaj Rotana Jumeirah Beach Amwaj Rotana Jumeirah Beach
Amwaj Rotana Jumeirah Beach Amwaj Rotana Jumeirah Beach Amwaj Rotana Jumeirah Beach









Termín: od 15.8.2024 do 22.8.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1302174
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 80314400
Cena od: 1 099,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy


Amwaj Rotana Jumeirah Beach   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum miniklub wellness, spa sauna masáž konferenčná sála jacuzzi, vírivka nákupná pasáž TV piesočnatá pláž plážový servis
Popis:
hotel sa nachádza na rušnej promenáde The Walk v turistickej štvrti Dubai Marina. Priamo pred hotelom nájdete udržiavanú verejnú pláž, množstvo reštaurácií, kaviarní a obchodov. Hotel je spojený s plážovým nákupným strediskom The Beach Mall lávkou pre peších. Transfer z medzinárodného letiska v Dubaji na hotel trvá 30 minút.

Vybavenie:
hostia majú k dispozícii 24-hodinovú recepciu, služby concierge, 4 reštaurácie a bary, slnečná terasa s bazénom a barom (lehátka, slnečníky a uteráky sú tu hosťom hotela poskytované bez poplatku),  obchod so suvenírmi, konferenčné centrum, business centrum, detský klub Flipper’s Kids Club, moderne vybavené fitness a wellness so svetom sáun a jacuzzi. Hostia majú k dispozícii bezplatné pripojenie na wifi na izbách a vo verejných priestoroch hotela.

Pláž:
udržiavaná piesočnatá verejná pláž poskytuje lehátka, uteráky, šatne, skrinky a sprchy za poplatok.

Zábava a šport:
„Bodyline Fitness & Wellness Club“, bazén, masáže, jacuzzi, sauna, telové provedúry.

Stravovanie:
raňajky formou bohatého bufetu v hlavnej reštaurácii Horizon, možnosť doplatiť si polpenziu, plnú penziu alebo all inclusive. V hoteli nájdete nasledujúce podniky: Horizon (hlavná reštaurácia), JB's Gastropub (britský pub so širokou ponukou piva a jedál z mäsa, živé vystúpenia kapiel a live DJs), Rosso (talianska), Benihana (ázijská, plody mora a sushi), Sundeck (bar pri bazéne, ľahké občerstvenie), Atrium (lobby lounge a kaviareň), Fumo Lounge by Rosso (Lounge spájajúca to najlepšie z hotelových reštaurácií). Priamo pred hotelom sa nachádza promenáda The Walk a nákupná pasáž The Beach Mall so stovkami reštaurácií, barov a kaviarní.

Vybavenie izieb:
všetky izby v Amwaj Rotana Jumeirah Beach zahŕňajú: balkón s posedením, hrubé matrace, hypoalergénne vankúše, LCD TV, minibar, trezor, telefón, budík, rýchlovarná kanvica, mramorová kúpeľňa, vaňa, sprcha, sušič na vlasy, toaletné potreby L'Occitane, župany, papuče, wifi v cene.

Poznámka:
každý hosť ubytovaný v emirátoch Dubaj, Abu Dhabi a Ras Al Khaimah je povinný zaplatiť pobytovú taxu „Tourism Dirham“. Poplatok je splatný na mieste pri odchode z hotela. Suma závisí od kategórie ubytovania (Dubaj: 3* hotel 10 AED/izba/noc, 4* hotel 15 AED/izba/noc, 5* hotel 20 AED/izba/noc, Abu Dhabi 10 AED/izba/noc, Ras Al Khaimah 15 AED/izba/noc).


Popis:
Hotel sa nachádza na rušnej promenáde The Walk v turistickej štvrti Dubai Marina. Priamo pred hotelom nájdete udržiavanú verejnú pláž, množstvo reštaurácií, kaviarní a obchodov.
 

Kalkulácia zájazdu:

Amwaj Rotana Jumeirah Beach:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)