Hilton Dubai The Walk

Destinácia: Sp. Arabské Emiráty » Dubai » JBR

****x
Hilton Dubai The Walk
Hilton Dubai The Walk Hilton Dubai The Walk Hilton Dubai The Walk
Hilton Dubai The Walk Hilton Dubai The Walk Hilton Dubai The Walk







Termín: od 6.6.2024 do 14.6.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1302204
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia
Kód termínu: 79279953
Cena od: 1 129,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy


Hilton Dubai The Walk   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum wellness, spa sauna konferenčná sála nákupná pasáž herňa TV piesočnatá pláž
Popis:
hotel Hilton The Walk sa nachádza v jednej z výškových budov prestížneho rezidenčného komplexu Jumeirah Beach Residences a má 42 poschodí. Komfortné apartmány vhodné pre väčšie skupiny a rodiny s deťmi sa nachádzajú vo výškovej budove na promenáde The Walk at JBR v srdci rušnej turistickej štvrti Dubai Marina. Len pár metrov od hotela sa nachádza rozľahlá nákupná pasáž The Beach, z ktorej je možný vstup na udržiavanú verejnú pláž. Komplex je pod správou Hilton Hospitality ®. Transfer z medzinárodného letiska v Dubaji trvá 30 minút.

Vybavenie:
hostia majú k dispozícii 24-hodinovú recepciu, služby concierge, fitness centrum, Executive Lounge, business centrum, reštauráciu, bar a vináreň, slnečnú terasu s bazénom (kde sú lehátka, slnečníky a uteráky hosťom hotela poskytované bezplatne). Pripojenie na internet cez wifi je dostupné v spoločných priestoroch hotela bez poplatku. Na izbách je wifi za poplatok podľa aktuálneho cenníka. Veďla hotela sa nachádza sesterský hotel Hilton Dubai Jumeirah Resort. K výhodám patrí možnosť využívať komplex bazénov, pláž a ostatné spoločenské priestory hotela vrátane reštaurácií, fitness a wellness centra.

Pláž:
hostia ubytovaní v hoteli Hilton The Walk môžu neobmedzene využívať pláž a plážový servis sesterského hotela Hilton Dubai Jumeirah Resort, ktorý sa nachádza oproti.

Zábava a šport:
bazén, fitness centrum, wellnes centrum, suchá sauna, herňa.

Stravovanie:
strava vlastná alebo možnosť objednať raňajky alebo polpenziu (nápoje sa platia na mieste). V hoteli sa nachádza renomovaná reštaurácia s barom a panoramatickou terasou Pure Sky Lounge na 35. podlaží. V sesterskom plážovom rezorte Hilton Dubai Jumeirah Resort sa nachádza množstvo ďalších reštaurácií. V tesnej blízkosti hotela Hilton The Walk sa tiež nachádza široká škála reštaurácií, kaviarní a niekoľko supermarketov.

Vybavenie izieb:
všetky izby v Hilton Dubai The Walk zahŕňajú: individuálna klimatizácia, kuchyňa, chladnička, pracovný stôl, šatník, LCD TV, DVD/CD prehrávač, iPod/iPhone dock, rýchlo-varná kanvica, kávovar, kúpeľňa, toaletné potreby, Wi-Fi (za poplatok).

Poznámka:
každý hosť ubytovaný v emirátoch Dubaj, Abu Dhabi a Ras Al Khaimah je povinný zaplatiť pobytovú taxu „Tourism Dirham“. Poplatok je splatný na mieste pri odchode z hotela. Suma závisí od kategórie ubytovania (Dubaj: 3* hotel 10 AED/izba/noc, 4* hotel 15 AED/izba/noc, 5* hotel 20 AED/izba/noc, Abu Dhabi 10 AED/izba/noc, Ras Al Khaimah 15 AED/izba/noc).


Popis:
Hotel v jednej z výškových budov prestížneho rezidenčného komplexu Jumeirah Beach Residences. Len pár metrov od hotela sa nachádza rozľahlá nákupná pasáž The Beach, z ktorej je možný vstup na udržiavanú verejnú pláž.
 

Kalkulácia zájazdu:

Hilton Dubai The Walk:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)