Ja Ocean View Hotel

Destinácia: Sp. Arabské Emiráty » Dubai » JBR

*****
Ja Ocean View Hotel
Ja Ocean View Hotel Ja Ocean View Hotel Ja Ocean View Hotel
Ja Ocean View Hotel Ja Ocean View Hotel Ja Ocean View Hotel









Termín: od 11.10.2024 do 25.10.2024 - 15/14 dní/nocí Kód zájazdu: 1302179
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia
Kód termínu: 83895661
Cena od: 2 719,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy


Ja Ocean View Hotel   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum miniklub bazén vyhrievaný wellness, spa sauna konferenčná sála jacuzzi, vírivka salón krásy nákupná pasáž TV doprava na pláž detský bazén piesočnatá pláž plážový servis
Popis:
moderný hotel s kvalitnými službami sa nachádza v populárnom turistickom letovisku Dubai Marina, priamo na rušnej promenáde a v blízkosti udržiavanej verejnej pláže The Beach. Hotel je súčasťou prestížneho komplexu pieskových veží Jumeirah Beach Residences s promenádou The Walk at JBR, na ktorej nájdete desiatky obchodov, reštaurácií, kaviarní a bohatú turistickú vybavenosť. Hostia majú taktiež možnosť využiť denný shuttle bus do sesterského plážového rezortu JA Jebel Ali Golf Resort, ktorý je od hotela JA Ocean View vzdialený len 15 minút jazdy.

Vybavenie:
hostia majú k dispozícii 24-hodinovú recepciu, lobby, služby concierge, business centrum, slnečnú terasu s bazénom s kontrolovanou teplotou na poschodí (lehátka, uteráky a slnečníky sú hosťom pri bazéne poskytované bez poplatku), sedem reštaurácií a barov, luxusná vináreň The Whistler, wellness, fitness centrum, salón krásy, detský bazén a detský klub. Pripojenie na internet je hosťom hotela k dispozícii cez Wi-Fi zdarma.

Pláž:
verejná pláž v Dubai Marina. Pokiaľ ju plánujete využiť, recepcia hosťom poskytuje tašku s uterákmi, dekou a ďalšími drobnosťami pre spríjemnenie dňa ako pozornosť hotela.

Zábava a šport:
bazén s kontrolovanou teplotou, fitness centrum, wellness centrum so saunou, jacuzzi a rôznymi procedúrami.

Stravovanie:
raňajky formou bohatého bufetu, možnosť doobjednať polpenziu alebo plnú penziu. V hoteli sa nachádzajú nasledujúce reštaurácie: La Rivage (hlavná reštaurácia, francúzske bistro s otvorenou kuchyňou a príjemným posedením na terase), The Deck (stredomorská reštaurácia pri bazéne), Girders Garden (britská), Tribeca (slávna organická reštaurácia z New York-u),  Caffé Via (tradičná talianska pizzeria, otvorené 24-hodín denne!), Offside (športový bar), Sehr Al Bahar (arabská reštaurácia a kaviareň pri bazéne).

Vybavenie izieb:
všetky izby v JA Ocean View Hotel zahŕňajú: balkón s posedením, výhľad na more, individuálne ovládateľná klimatizácia, LCD TV, minibar, rádio, budík, trezor, telefón, set na prípravu čaju a kávy, kúpeľňa s vaňou a sprchou, župany, papuče, sušič na vlasy, kozmetika značky Elemis, Wifi.

Poznámka:
každý hosť ubytovaný v emirátoch Dubaj, Abu Dhabi a Ras Al Khaimah je povinný zaplatiť pobytovú taxu „Tourism Dirham“. Poplatok je splatný na mieste pri odchode z hotela. Suma závisí od kategórie ubytovania (Dubaj: 3* hotel 10 AED/izba/noc, 4* hotel 15 AED/izba/noc, 5* hotel 20 AED/izba/noc, Abu Dhabi 10 AED/izba/noc, Ras Al Khaimah 15 AED/izba/noc).


Popis:
Moderný hotel s kvalitnými službami sa nachádza v populárnom turistickom letovisku Dubai Marina, priamo na rušnej promenáde a v blízkosti udržiavanej verejnej pláže.
 

Kalkulácia zájazdu:

Ja Ocean View Hotel:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)