Rixos Premium Dubai

Destinácia: Sp. Arabské Emiráty » Dubai » JBR

*****
Rixos Premium Dubai
Rixos Premium Dubai Rixos Premium Dubai Rixos Premium Dubai
Rixos Premium Dubai Rixos Premium Dubai Rixos Premium Dubai








Termín: od 4.9.2024 do 13.9.2024 - 10/8 dní/nocí Kód zájazdu: 1302185
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia
Kód termínu: 83863078
Cena od: 1 679,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy


Rixos Premium Dubai   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program fitness centrum wellness, spa volejbal konferenčná sála nákupná pasáž TV detský bazén piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Popis:
35-poschodový štýlový luxusný hotel je situovaný v Jumeirah Beach Residence. Ponúka panoramatický výhľad na krásnu pláž i na „Dubajské oko“. Je to vynikajúci mestský hotel s množstvom technických vymožeností a moderným dizajnom. Nachádza sa v blízkosti „Dubai The Walk“ a „Marina Mall“, svetoznáme nákupné centrum „Mall of the Emirates“ je od hotela vzdialené len 15 minúť, „Burj Khalifa a The Dubai Mall“ 25 minút, „Bollywood Parks a Legoland“ 30 minút. Cesta na letisko trvá asi 40 minút.

Vybavenie:
vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, 9 reštaurácií a barov (steakhouse, americké burgre, stredomorská reštaurácia, talianska reštaurácia, turecká a medzinárodná kuchyňa, snacky, múčniky a nápoje v Crystal Lounge, bar so živou hudbou, plážový klub), bazén, detský bazén, slnečná terasa, príjemná záhrada, fitness centrum, prírodné SPA centrum, nákupná zóna, business centrum, zmenáreň, úschovňa batožiny, Wi-Fi pripojenie.

Pláž:
súkromná piesková pláž priamo pri hoteli. Ležadlá, slnečníky i osušky sú k dispozícii pri bazéne aj na pláži.

Zábava a šport:
tematické a animačné programy, bazén, detský bazén, fitness centrum, plážový volejbal, nemotorizované a motorizované vodné športy na pláži (za poplatok), SPA centrum, výlety do okolia a nákupy v centrách.

Stravovanie:
raňajky formou bufetu, možnosť polpenzie alebo plnej penzie za príplatok. 

Vybavenie izieb:
414 moderne zariadených izieb s panoramatickými oknami disponuje Wi-Fi, klimatizáciou, vlastným sociálnym zariadením (kúpeľňa s vaňou, sprchou a WC), toaletnými potrebami, SAT-TV, rádiom, telefónom, setom na prípravu kávy a čaju, minibarom a trezorom.

Poznámka:
každý hosť ubytovaný v emirátoch Dubaj, Abu Dhabi a Ras Al Khaimah je povinný zaplatiť pobytovú taxu „Tourism Dirham“. Poplatok je splatný na mieste pri odchode z hotela. Suma závisí od kategórie ubytovania (Dubaj: 3* hotel 10 AED/izba/noc, 4* hotel 15 AED/izba/noc, 5* hotel 20 AED/izba/noc, Abu Dhabi 10 AED/izba/noc, Ras Al Khaimah 15 AED/izba/noc).


Popis:
Štýlový luxusný hotel je situovaný v Jumeirah Beach Residence, súkromná piesková pláž priamo pri hoteli.
 

Kalkulácia zájazdu:

Rixos Premium Dubai:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)