Jumeirah Al Qasr

Destinácia: Sp. Arabské Emiráty » Dubai » Jumeirah

*****
Jumeirah Al Qasr
Jumeirah Al Qasr Jumeirah Al Qasr Jumeirah Al Qasr
Jumeirah Al Qasr Jumeirah Al Qasr Jumeirah Al Qasr









Termín: od 30.9.2024 do 7.10.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1302151
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia
Kód termínu: 83894931
Cena od: 2 799,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy


Jumeirah Al Qasr   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar aquapark fitness centrum tobogán tenis wellness, spa sauna windsurfing, surf vodné lyže kajak, kanoe squash nákupná pasáž TV piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Popis:
Al Qasr je hlavným hotelom komplexu troch hotelov Madinat Jumeirah Rezortu. Ponúka 298 prepychových izieb, Arabian izby na nižších poschodiach majú výhľad na lagúnu a záhrady. Oceán izby (za príplatok) na vyšších poschodiach s výhľadom na more. V záhradách rezortu sú vodné kanály, na ktorých Vás vozia loďky.

Vybavenie:
18 reštaurácií a barov; 4 bazény v rozľahlej záhrade, obchody, fitnes, sauna, vonkajší amfiteáter. Súčasťou hotela je špičkové Spa a Wellness centrum. Niekoľkokrát denne zadarmo transfer do centra Dubaja.

Pláž:
dlhá piesočná pláž priamo pri hoteli. Ležadlá, slnečníky a uteraky zdarma c rámci celého komplexu. 

Zábava a šport:
vodné športy (windsurfing, vodné lyžovanie, kajaky), 2 kurty na squash, 5 tenisových kurtov, zdarma vstup do aquaparku Wild Wadi. 

Stravovanie:
raňajky formou bufetu, obedy a večere za príplatok, možnosť stravovania a la carte.

Vybavenie izieb:
kúpeľňa s WC, sušič vlasov, varná kanvica, klimatizácia, telefón, TV, rádio, trezor, minibar. Na izbe je možné ubytovať maximálne 2 dospelých + 2 deti.

Poznámka:
každý hosť ubytovaný v emirátoch Dubaj, Abu Dhabi a Ras Al Khaimah je povinný zaplatiť pobytovú taxu „Tourism Dirham“. Poplatok je splatný na mieste pri odchode z hotela. Suma závisí od kategórie ubytovania (Dubaj: 3* hotel 10 AED/izba/noc, 4* hotel 15 AED/izba/noc, 5* hotel 20 AED/izba/noc, Abu Dhabi 10 AED/izba/noc, Ras Al Khaimah 15 AED/izba/noc).


Popis:
Al Qasr je hlavným hotelom komplexu troch hotelov Madinat Jumeirah Rezortu. V záhradách rezortu sú vodné kanály, na ktorých Vás vozia loďky. Súčasťou hotela je špičkové Spa a Wellness centrum. Niekoľkokrát denne zadarmo transfer do centra Dubaja.
 

Kalkulácia zájazdu:

Jumeirah Al Qasr:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)