Mandarin Oriental Jumeira

Destinácia: Sp. Arabské Emiráty » Dubai » Jumeirah

*****
Mandarin Oriental Jumeira
Mandarin Oriental Jumeira Mandarin Oriental Jumeira Mandarin Oriental Jumeira
Mandarin Oriental Jumeira Mandarin Oriental Jumeira Mandarin Oriental Jumeira








Termín: od 3.10.2024 do 12.10.2024 - 10/9 dní/nocí Kód zájazdu: 1302183
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia
Kód termínu: 83882440
Cena od: 4 749,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy


Mandarin Oriental Jumeira   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén trezor internet, WiFi fitness centrum miniklub wellness, spa masáž TV piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Popis:
nový luxusný plážový rezort je zasadený do prostredia pokojnej vilovej štvrte na pláži Jumeirah Beach, mimo ďalších hotelov a rušných promenád. Hotel je od centra mesta Downtown Dubai 15 minút taxíkom a od obľúbenej obchodnej štvrteCity Walk 5 minút taxíkom alebo 20 minút chôdze. Nový turistický komplex La Mer s desiatkami reštaurácií, kaviarní, barov a aquaparkom je vzdialený len 10 minút chôdze. Sieť Mandarin Oriental patrí vďaka kvalite poskytovaných služieb medzi absolútnu špičku svetového hotelierstva.

Vybavenie:
hostia majú k dispozícii veľkú vzdušnú lobby s recepciou, šesť reštaurácií a barov, fitness a wellness centrum, detský klub, plavecký bazén. Pripojenie na internet je hosťom hotela k dispozícii cez Wi-Fi zdarma.

Pláž:
prírodná udržiavaná prírodná piesočnatá pláž. Ležadlá, slnečníky ako aj uteráky sú v celom areáli hosťom poskytované bezplatne.

Zábava a šport:
moderne vybavené fitness, centrum vodných športov,  luxusné wellness centrum s ponukou masáží a procedúr pre zdravie a krásu.

Stravovanie:
raňajky, možnosť doobjednať polpenziu alebo plnú penziu.V hoteli nájdete nasledujúce reštaurácie a bary: The Bay (reštaurácia v štýle brasserie, medzinárodná), Netsu (japonský steakhouse, sushi), Tasca (portugalská), Noor Lounge (lobbybar, salónik), The Mandarin Cake Shop (koláče, pralinky a sladkosti),  Sun Vibe (bar pri bazéne).

Vybavenie izieb:
elegantne zariadené izby s výhľadom na panorámu centra mesta Dubaj, drevené obklady a množstvo štýlových doplnkov, HD LCD TV, DVD prehrávač, písací stôl, telefón, trezor, kávovar, veľká kúpeľňa s vaňou, sprchový kút, župany, papuče, sušič na vlasy a kvalitné kozmetické doplnky.

Poznámka:
každý hosť ubytovaný v emirátoch Dubaj, Abu Dhabi a Ras Al Khaimah je povinný zaplatiť pobytovú taxu „Tourism Dirham“. Poplatok je splatný na mieste pri odchode z hotela. Suma závisí od kategórie ubytovania (Dubaj: 3* hotel 10 AED/izba/noc, 4* hotel 15 AED/izba/noc, 5* hotel 20 AED/izba/noc, Abu Dhabi 10 AED/izba/noc, Ras Al Khaimah 15 AED/izba/noc).


Popis:
Nový luxusný plážový rezort je zasadený do prostredia pokojnej vilovej štvrte. Prírodná udržiavaná prírodná piesočnatá pláž priamo pred hotelom.
 

Kalkulácia zájazdu:

Mandarin Oriental Jumeira:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)