Fairmont The Palm

Destinácia: Sp. Arabské Emiráty » Dubai » Palm Jumeriah Island

*****
Fairmont The Palm
Fairmont The Palm Fairmont The Palm Fairmont The Palm
Fairmont The Palm Fairmont The Palm Fairmont The Palm















Termín: od 2.9.2024 do 13.9.2024 - 12/10 dní/nocí Kód zájazdu: 1302155
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia
Kód termínu: 83991390
Cena od: 1 859,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy


Fairmont The Palm   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum wellness, spa volejbal konferenčná sála biliard kaderníctvo salón krásy aqua aerobic, gym nákupná pasáž bezbariérový prístup TV jóga detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od letiště: 35 km
Popis:
tento luxusný plážový hotel je jedinečným rekreačným cieľom pre rodiny s deťmi aj pre milovníkov kombinácie mestskej a plážovej dovolenky. Nachádza sa pri promenáde „Golden Mile“ s obchodmi, kaviarňami, reštauráciami i bežeckou dráhou. Medzinárodné letisko cca 30 km.

Vybavenie:
recepcia, 8 vynikajúcich reštaurácií, kaviareň, cukráreň, cigarový bar, bar pri bazéne, 4 bazény s regulovanou teplotou vody, detský bazén, slnečná terasa, detské ihrisko, možnosť služby „Fairmont Gold“ (za poplatok; zahŕňa privátny lounge i množstvo iných doplnkových služieb), fitness a SPA centrum, salón krásy, kaderníctvo, business centrum, zmenáreň, bankomat, denná tlač, turistické centrum, bezbariérový prístup, Wi-Fi pripojenie v celom hoteli zdarma.

Pláž:
450 m dlhá piesočná pláž priamo pri hoteli. Ležadlá, slnečníky a plážové osušky sú k dispozícii zdarma pri bazéne aj na pláži.

Zábava a šport:
tematické programy, aquagym, biliard, plážový volejbal, bazény, fitness centrum, nemotorizované a motorizované vodné športy na pláži (niektoré za poplatok), SPA centrum, jóga, výlety do okolia a nákupné možnosti.

Stravovanie:
raňajky formou bohatého bufetu, možnosť polpenzie alebo plnej penzie za príplatok. Obedy a večere sú možné Á la carte v niektorej z tunajších vynikajúcich reštaurácií.

Vybavenie izieb:
381 priestranných klimatizovaných izieb v tradičnom arabskom duchu, disponujúce vlastným sociálnym zariadením (sprcha, WC), fénom, toaletnými potrebami, žehličkou a žehliacou doskou, županmi, papučami, SAT-TV, setom na prípravu kávy a čaju, minibarom, trezorom, súkromným balkónom so sedením a nádherným výhľadom. Wi-Fi pripojenie na izbe je zdarma.

Poznámka:
každý hosť ubytovaný v emirátoch Dubaj, Abu Dhabi a Ras Al Khaimah je povinný zaplatiť pobytovú taxu „Tourism Dirham“. Poplatok je splatný na mieste pri odchode z hotela. Suma závisí od kategórie ubytovania (Dubaj: 3* hotel 10 AED/izba/noc, 4* hotel 15 AED/izba/noc, 5* hotel 20 AED/izba/noc, Abu Dhabi 10 AED/izba/noc, Ras Al Khaimah 15 AED/izba/noc).


Popis:
Tento luxusný plážový hotel je jedinečným rekreačným cieľom pre rodiny s deťmi aj pre milovníkov kombinácie mestskej a plážovej dovolenky. Nachádza sa pri promenáde „Golden Mile“ s obchodmi, kaviarňami, reštauráciami i bežeckou dráhou.
 

Kalkulácia zájazdu:

Fairmont The Palm:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)