Waldorf Astoria Dubai Palm

Destinácia: Sp. Arabské Emiráty » Dubai » Palm Jumeriah Island

*****
Waldorf Astoria Dubai Palm
Waldorf Astoria Dubai Palm Waldorf Astoria Dubai Palm Waldorf Astoria Dubai Palm
Waldorf Astoria Dubai Palm Waldorf Astoria Dubai Palm Waldorf Astoria Dubai Palm









Termín: od 27.5.2024 do 7.6.2024 - 12/11 dní/nocí Kód zájazdu: 1302156
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia
Kód termínu: 80425498
Cena od: 2 169,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Baby friendly


Waldorf Astoria Dubai Palm   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum miniklub tenis wellness, spa TV detský bazén piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Popis:
elegantný hotel s prezývkou „biela perla ostrova Palm Jumeirah“ očarí noblesnou atmosférou, formálnym prostredím a špičkovými službami. Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah je určený tej najnáročnejšej klientele vyžadujúcej luxus, osobitný prístup, VIP služby a pokoj. Hotel je postavený na 11 km dlhej promenáde The Palm Boardwalk s bežeckou dráhou, kaviarňami a stánkami s občerstvením.

Vybavenie:
24-hodinové business centrum, moderne vybavené fitness centrum, luxusné wellness Waldorf Astoria Spa, detský klub Coco's Kids Club. Pripojenie na internet majú hostia hotela k dispozícii cez Wi-Fi zdarma. Hotel ponúka aj špeciálnu oddychovú zónu pre dospelých (od 18 rokov) s lehátkami, plážovým servisom a plaveckým bazénom pre väčší pokoj a súkromie. K dispozícii je mólo s jachtami a zastávkou pre vodné taxi.

Pláž:
rezort má dlhú privátnu pláž, lehátka, slnečníky a uteráky sú v celom areáli hosťom poskytované bez poplatku

Zábava a šport:
dva vonkajšie bazény s kontrolovanou teplotou, detský bazén, tenisové kurty, bohatá ponuka vodných športov na pláži.

Stravovanie:
raňajky, možnosť doobjednať polpenziu alebo plnú penziu (nápoje sa hradia na mieste). V hoteli sa nachádzajú nasledujúce reštaurácie a bary: Mezzerie (hlavná reštaurácia, jedlá medzinárodnej kuchyne a tradičné arabské špeciality), LAO (vietnamská), Palm Avenue (reštaurácia pri bazéne), Social by Heinz Beck (niekoľkokrát ocenená ako najlepšia talianska reštaurácia v Dubaji), Peacock Alley (kaviareň, čaje značky TWG a selekcia sendvičov a dezertov), Serafina Bar (luxusný bar s bohatou ponukou koktailov).

Vybavenie izieb:
písací stôl, HD LCD TV, DVD prehrávač, minibar, rádio, budík, telefón, set na prípravu čaju a kávy, mramorová kúpeľňa, vaňa/sprcha, kozmetika, žehlička, sušič na vlasy, župany, papuče, balkón/terasa, internet cez Wi-Fi. Hotel Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah hosťom ponúka niekoľko kategórií izieb. Izby s označením Partial majú len čiastočný výhľad na more. Izby Deluxe majú výhľad na vnútornú časť ostrova (Palm View) alebo na more a horizont s hotelom Burj Al Arab (Skyline View). Izby s označením Pearl Club majú v cene vstup do salónika Pearl Club Lounge a balík výhod.

Poznámka:
každý hosť ubytovaný v emirátoch Dubaj, Abu Dhabi a Ras Al Khaimah je povinný zaplatiť pobytovú taxu „Tourism Dirham“. Poplatok je splatný na mieste pri odchode z hotela. Suma závisí od kategórie ubytovania (Dubaj: 3* hotel 10 AED/izba/noc, 4* hotel 15 AED/izba/noc, 5* hotel 20 AED/izba/noc, Abu Dhabi 10 AED/izba/noc, Ras Al Khaimah 15 AED/izba/noc).

Web hotela:

 



Popis:
Eelegantný hotel s prezývkou „biela perla ostrova Palm Jumeirah“ očarí noblesnou atmosférou, formálnym prostredím a špičkovými službami. Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah je určený tej najnáročnejšej klientele vyžadujúcej luxus, osobitný prístup, VIP služby a pokoj.
 

Kalkulácia zájazdu:

Waldorf Astoria Dubai Palm:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)