Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

Destinácia: Sp. Arabské Emiráty » Ras Al Khaimah » Ras Al Khaimah

*****
Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort
Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort
Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort












Termín: od 12.5.2024 do 23.5.2024 - 12/11 dní/nocí Kód zájazdu: 1302141
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 79243939
Cena od: 2 709,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Golfové zájazdy, Baby friendly


Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum tobogán parkovisko tenis bazén morská voda wellness, spa sauna turecké kúpele volejbal masáž konferenčná sála biliard jacuzzi, vírivka diskotéka šípky kozmetický salón nákupná pasáž práčovňa, čistiareň TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Popis:
exkluzívny hotelový komplex sa nachádza v jednej z najkrajších zátok emirátu Ras Al Khaimah v bujnej tropickej záhrade. Hotel s pokojnou prímorskou atmosférou je určený najmä rodinám s deťmi. Hotel pozostáva z hlavnej budovy so 475 izbami a priľahlých plážových viliek (151 izieb). Nachádza sa 5 minút od centra mesta Ras Al Khaimah, 15 minút od miestneho trhoviska a golfového ihriska. Vzdialenosť od Dubaja je cca 90 km. Trikrát týždenne je k dispozícii za poplatok autobusová doprava do Dubaja.

Vybavenie:
lobby s recepciou, 10 reštaurácii a barov, 4 bazény (hlavný bazén s morskou vodou), 2 detské bazény (jeden bazén s tobogánom), detské ihrisko, obchod so suvenírmi, konferenčná miestnosť, parkovisko, práčovňa, kozmetický salón, čistiareň, zmenáreň, denná tlač, požičovňa áut, 24-hodinový servis.

Pláž:
1,5 km dlhá piesočná pláž s jemným pieskom. Ležadlá a slnečníky zdarma.

Zábava a šport:
fitness centrum, SPA centrum (masáže, hamam, jacuzzi, sauna, parná sauna, a relaxačná miestnosť), multifunkčné ihrisko, tenisový kurt, šípky, biliard, detské ihrisko, diskotéka,  plážový volejbal, vodné športy na pláži za poplatok, 18-jamkové golfové ihrisko Tower Links je vzdialené 15 minút jazdy od hotela.

Stravovanie:
raňajky formou bufetu, večera za príplatok. Možnosť dokúpenia programu All inclusive – raňajky, obed a večere formou bufetu, nealkoholické nápoje, pivo a víno miestnej výroby v hlavnej reštaurácii a plážovom bare (12:00–24:00 hod.).

Vybavenie izieb:
príjemne a komfortne zariadené izby v hlavnej budove sú priestranné a uspokoja aj náročnejších klientov. K štandardnému vybaveniu patrí LCD TV, minibar, rádio, budík, telefón, trezor, set na prípravu čaju/ kávy a Wi-Fi za poplatok. Izby majú mramorovú kúpeľňu s oddelenou vaňou a sprchovým kútom, župany, papuče, kozmetické potreby a sušič na vlasy. Izby majú terasu s posedením a vstup na záhradu alebo balkón na poschodí a výhľad na mesto. V základnej cene je izba typu Guest. 

Web hotela:
 


Popis:
Exkluzívny hotelový komplex sa nachádza v jednej z najkrajších zátok emirátu Ras Al Khaimah v bujnej tropickej záhrade. Hotel s pokojnou prímorskou atmosférou je určený najmä rodinám s deťmi.
 

Kalkulácia zájazdu:

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)