Slavyanski

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

***xx
Slavyanski
Slavyanski Slavyanski Slavyanski
Slavyanski Slavyanski Slavyanski





Termín: od 3.6.2024 do 10.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1327704
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia
Kód termínu: 82447971
Cena od: 264,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Slavyanski   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi parkovisko masáž biliard TV detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 50 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 30 km
Úvod:

Starší hotel s jednoduchšími izbami, ktorý vyniká predovšetkým svojou skvelou polohou v prvej línii hotelov pri pláži. Odporúčame klientom všetkých vekových kategórii, ktorí preferujú živšie a rušnejšie okolie hotela.


Poloha:

Hotel je situovaný v severnej časti obľúbeného a živého letoviska Slnečné pobrežie a jeho okolie ponúka množstvo možností zábavy, atrakcií, nákupov či stravovania alebo vychutnávania si miestnych drinkov a špecialít. Hotel sa nachádza asi 1,5 km od centra Slnečného pobrežia a asi 10 km od starobylého mesta Nessebar. Približne 4 km severne od hotela sa nachádza mesto Sveti Vlas, známe svojim moderným prístavom. Hotel je od letiska Burgas (BOJ) vzdialený cca 30 km.


Hotel:

vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, Wi-Fi pripojenie, vonkajší bazén s detskou časťou s ležadlami a slnečníkmi zdarma, bar pri bazéne, priestranná reštaurácia s terasou, detské ihrisko, lobby bar, biliard, zmenáreň, minimarket, masážne štúdio a trezory na recepcii (za poplatok). Pre hostí hotela je k dispozícii bezplatné parkovisko /podľa dostupnosti/.


Izby:

Hotel ponúka ubytovanie v dvojlôžkových izbách (s možnosťou prístelky pre 1 dieťa formou rozkladacej pohovky) a rodinných izbách (dve oddelené miestnosti s lôžkami pre 4 osoby), ktoré sa nachádzajú v 12-poschodovej budove vybavenej 4 výťahmi, z ktorých jeden je panoramatický. Všetky izby majú balkón a kúpeľňu so sprchou a WC a sú vybavené klimatizáciou, káblovou TV a bezplatným Wi-Fi.


Stravovanie:

raňajky, polpenzia – formou bufetových stolov v hotelovej reštaurácií


Pláž:

Hotel sa nachádza v prvej línii hotelov od mora a areál hotela delí od mora iba pobrežná komunikácia (promenáda). Pláž letoviska Slnečné pobrežie je asi 10 km dlhá a až 60 metrov široká, s jemným zlatožltým pieskom a rovným piesočnatým dnom. Ležadlá a slnečníky na pláži sú za poplatok.




Popis:
Starší hotel s jednoduchšími izbami, ktorý vyniká predovšetkým svojou skvelou polohou v prvej línii hotelov pri pláži. Pláž letoviska Slnečné pobrežie je asi 10 km dlhá a až 60 metrov široká, s jemným zlatožltým pieskom a rovným piesočnatým dnom. Ležadlá a slnečníky na pláži sú za poplatok.
 

Kalkulácia zájazdu:

Slavyanski:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)