Sabina Playa

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Cala Millor

****x
Sabina Playa
Sabina Playa Sabina Playa Sabina Playa
Sabina Playa Sabina Playa Sabina Playa








Termín: od 3.7.2024 do 10.7.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1330411
letecká
Doprava: letecká
Strava: polpenzia
Kód termínu: 82938545
Cena od: 1 077,00 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Adults only


Sabina Playa   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi večerný program fitness centrum bazén vnútorný stolný tenis sauna masáž biliard bicykle TV piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 500 m
Od centra: 500 m
Od letiště: 65 km

Popis lokality:
Cala Millor je najväčšie letovisko na východnom pobreží Mallorky. Od hlavného mesta Palma de Mallorca je vzdialené asi 65 kilometrov. Cala Millor je zaujímavé pre návštevníkov hlavne pre svoju krásnu pláž dlhú až takmer dva kilometre a kvalitné zázemie. More je tu čisté, rovnako ako celá pláž, ktorá je pokrytá jemným pieskom. Pozdĺž pláže sa tiahne dlhá promenáda, ktorá je najrušnejším miestom letoviska. Nachádza sa na nej väčšina obchodov, barov a reštaurácií. Nočnú zábavu ponúka niekoľko diskoték. Stredisko ponúka množstvo športového vyžitia - tenisové kurty, kurty na squash, minigolf, plachtenie a potápanie. V okolí je veľa zaujímavých miest a pamiatok: prístav Cala Bona, mestečko Son Servera alebo Sant Llorenç s trhmi, S'Illot s veľkým megalitickým osídlením a prírodná rezervácia Punta de n'Amer so strážnou vežou zo 17. storočia, odkiaľ sa Vám naskytne nádherný výhľad na krásnu zátoku Cala Millor.

Info:
Hotel Sabina Playa sa nachádza v severnej časti letoviska Calla Millor, v blízkosti promenády, po ktorej sa dostanete do centra letoviska ako aj ku krásnej piesočnatej pláži. Na okolí sa nachádzajú obchody, reštaurácie a kaviarničky. Hotel poskytuje služby v režime „Adults only“  - len pre dospelých 16+.

Vzdialenosti pláž 500 m, centrum 500 m, nákupné možnosti 20 m, letisko 65 km


Vybavenie hotela:

recepcia, WiFi (zdarma), reštaurácia, hlavný bar/snack bar, vonkajší a vnútorný bazén, bazén na streche, ležadlá a slnečníky pri bazéne (zdarma), terasa na opaľovanie, sauna a masáže (za poplatok), posilňovňa (zdarma), o vhodnosti pre imobilných klientov sa prosím informujte v CK.


Ubytovanie:
Typy izieb: dvojlôžkové izby bočne orientované na morskú stranu, dvojlôžkové izby Superior bočne orientované na morskú stranu, jednolôžkové izby, Vybavenie izieb: TV/SAT, telefón, WiFi (zdarma), klimatizácia, trezor (za poplatok), minichladnička, vlastné sociálne zariadenie, sušič na vlasy, balkón

Stravovanie:
polpenzia, raňajky a večere formou bufetových stolov

Pláž:
dlhá a široká piesočnatá pláž s bielym pieskom a s pozvoľným vstupom do mora, ležadlá a slnečníky (za poplatok)

Šport a zábava:
príležitostný večerný program, stolný tenis, biliard, prenájom bicyklov (za poplatok), vodné športy na pláži (za poplatok), golfové ihrisko (3 km)

Doprava:
letecky Bratislava, Košice, trvanie letu 2 hod. 30 min, transfer cca 60 min


Popis:
Hotel poskytuje služby v režime „Adults only“  - len pre dospelých 16+.
 

Kalkulácia zájazdu:

Sabina Playa:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)