Js Sol De Can Picafort - Adults Only

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Can Picafort

***xx
Js Sol De Can Picafort - Adults Only
Js Sol De Can Picafort - Adults Only Js Sol De Can Picafort - Adults Only

Termín: od 26.5.2024 do 31.5.2024 - 6/5 dní/nocí Kód zájazdu: 1327696
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / raňajky / polpenzia
Kód termínu: 82700623
Cena od: 342,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Js Sol De Can Picafort - Adults Only   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi bicykle TV piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 150 m
Od letiště: 55 km
Úvod:

Hotel s vynikajúcou polohou, len pár metrov od živej pobrežnej promenády a pláže. Je skvelou voľbou pre tých, ktorí preferujú blízkosť centra, pláže a dovolenkovú atmosféru.


Poloha:

Menší hotel je situovaný v peknom letovisku Ca'n Picafort, len 150 m od pláže. Can Picafort sa môže pochváliť výhodnou polohou v centre zálivu Alcudia a jeho pobrežie je lemované chránenými prírodnými oblasťami (Son Real, Torrent de Son Bauló, Albufera de Mallorca a Es Comú de Muro). V blízkom okolí hotela nájdete aj cetrum mesta a bohaté možnosti nákupov a zábavy. Medzinárodné letisko PMI je vzdialené cca 55 km.


Hotel:

24-hodinová recepcia, hotelová reštaurácia, café bar, vonkajší bazén s oddelenou detskou časťou a s terasou a ležadlami (nachádza sa vedľa hotela, zdieľaný s JS Can Picafort a JS Horitzó), plážové osušky (za zálohu), bezplatné WI-FI pripojenie, úschovňa batožiny, večerný program v susednom hoteli JS Can Picafort, požičovňa áut, motoriek, bicyklov (za poplatok)


Izby:

Hotel ponúka účelne zariadené dvojlôžkové izby s možnosťou 1 prístelky, majú výhľad do ulice alebo na vnútorné nádvorie hotela. Izby majú k dispozícií vlastnú kúpelňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, WC, sušič vlasov, balkón alebo terasu, telefón, bezplatné WI-FI pripojenie, klimatizáciu, TV, trezor (za poplatok) a mini chladničku.


Stravovanie:

bez stravy, raňajky alebo polpenzia - raňajky a večere formou bufetových stolov, nápoje za poplatok.


Pláž:

Hotel sa nachádza len niekoľko metrov od piesočnatej pláže s pozvoľným vstupom do mora a so slnečníkmi a ležadlami (za poplatok), ktorá je súčasťou peknej promenády pozývajúcej k romantickým prechádzkam pri západe slnka.




Popis:
Vonkajší bazén s oddelenou detskou časťou a s terasou a ležadlami (nachádza sa vedľa hotela, zdieľaný s JS Can Picafort a JS Horitzó), večerný program v susednom hoteli JS Can Picafort.
 

Kalkulácia zájazdu:

Js Sol De Can Picafort - Adults Only:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)