Cupido Boutique

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Paguera

***xx
Cupido Boutique
Cupido Boutique Cupido Boutique Cupido Boutique
Cupido Boutique Cupido Boutique Cupido Boutique








Termín: od 18.5.2024 do 22.5.2024 - 5/4 dní/nocí Kód zájazdu: 1327690
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia
Kód termínu: 83615396
Cena od: 309,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Cupido Boutique    ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi fitness centrum wellness, spa jacuzzi, vírivka TV piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 0 m
Od letiště: 35 km
Úvod:
Hotel Cupido Boutique Hotel ponúka príjemné a pohodlné ubytovanie v kombinácii so skvelou polohou. Ideálne pre hostí vyhľadávajúcich odpočinok pri mori a možnosti strávenia voľného času v blízkosti a aj mimo hotela.

Poloha:
Tento trojposchodový menší hotel sa nachádza v prímorskej lokalite, v obľúbenom letisku Paguera, neďaleko pláže. Priamo v blízkosti hotela hostia nájdu rôzne nákupné možnosti. Reštaurácie a bary sú dostupné taktiež len niekoľko minút chôdze. Rušnejšie centrum letoviska je vzdialené približne 10 minút chôdze. Medzinárodné letisko PMI je vzdialené cca 35 km.

Hotel:
24-hodinová recepcia, hotelová reštuácia, bar, vonkajší bazén s oddelenou detskou časťou a s terasou a ležadlami, vonkajšie vírivky, WI-FI pripojenie, menšia posilňovňa, úschovňa batožiny, spa a sauna (za poplatok), služba zapožičania auta (za poplatok)

Izby:
Hotel ponúka rôzne typy izieb vrátane vkusne zariadených dvojlôžkových/trojlôžkových izieb a suít (pre max. 3 osoby). Každá izba je vybavená centrálnou klimatizáciou, vlastnou kúpeľňou, TV so satelitným príjmom a prístupom na Wi-Fi, trezor na izbe je k dispozícii za príplatok.

Stravovanie:
Stravovacie služby v hoteli zahŕňajú raňajky alebo polpenziu. Raňajky sú podávané formou bufetu alebo brunchu, večere sú tiež servírované formou bufetu (bez nápojov). 

Pláž:
Hotel je situovaný vedľa peknej piesčitej pláže s pozvoľným vstupom do mora. Plážové slnečníky a ležadlá sú za poplatok. Popri pláži sa nachádza promenáda, kde si môžete vychutnať príjemné prechádzky.


Popis:
Vonkajší bazén s oddelenou detskou časťou a s terasou a ležadlami, vonkajšie vírivky, WI-FI pripojenie, menšia posilňovňa, úschovňa batožiny, spa a sauna (za poplatok), služba zapožičania auta (za poplatok).
 

Kalkulácia zájazdu:

Cupido Boutique :
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)