Valentin Park Club Hotel & Apartamentos

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Paguera

***xx
Valentin Park Club Hotel & Apartamentos
Valentin Park Club Hotel & Apartamentos Valentin Park Club Hotel & Apartamentos Valentin Park Club Hotel & Apartamentos
Valentin Park Club Hotel & Apartamentos Valentin Park Club Hotel & Apartamentos Valentin Park Club Hotel & Apartamentos













Termín: od 17.5.2024 do 22.5.2024 - 6/5 dní/nocí Kód zájazdu: 1327687
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 83715829
Cena od: 368,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Valentin Park Club Hotel & Apartamentos   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum tobogán bazén vnútorný bazén vyhrievaný wellness, spa TV detský bazén detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 500 m
Od letiště: 33 km
Úvod:

Valentin Park Club Hotel & Apartamentos ponúka príjemné ubytovanie uprostred rozsiahlych záhrad a zelene, v príjemnom prostredí obľúbeného letoviska. Svojou strategickou polohou je ideálnou voľbou pre návštevníkov, ktorí chcú skombinovať relax na pláži s objavovaním miestnych zaujímavostí.


Poloha:

Hotel sa nachádza v prostredí mesta Paguera, ktoré je známe svojimi peknými plážami a blízkosťou rôznych turistických atrakcií. Je situovaný na rozľahlom pozemku, v miernom kopci, cca 500 m od piesočnatej pláže. Centrum letoviska s možnosťami nákupov, reštaurácií či barov a kaviarní je vzdialené cca 5 minút pešej chôdze. Medzinárodné letisko PMI je cca 33 km.


Hotel:

24-hodinová recepcia, hotelová reštaurácia, snack bar, lounge bar, 7 bazénov (z toho 3 vonkajšie relaxačné pre dospelých, 3 detské bazeńy vrátane bazénu so šmykľavkami a vnútorný vyhrievaný bazén), slnečná terasa s posedením a ležadlami, denný a večerný hotelový program pre deti a dospelých, detské ihrisko, spa a wellness (za poplatok), posilňovňa, úschovňa batožiny


Izby:

Hotel ponúka dvojlôžkové izby, rodinné izby, štúdiá a apartmány. Izby sú orientované na more, bazén alebo do ulice. Všetky ubytovacie jednotky majú k dispozícií vlastnú kúpelňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, sušič vlasov, balkón alebo terasu, telefón, bezplatné WI-FI pripojenie, klimatizáciu, sat. TV. Izby typu štandard nemajú chladničku (len superior izby majú). Štúdiá a apartmány majú vybavené kuchynky s chladničkou. Apartmány majú oddelenú spálňu od obývacej časti s prístelkami a kuchynkou.


Stravovanie:

Raňajky, polpenzia – formou bufetových stolov (bez nápojov),

All inclusive – raňajky, obedy a večere podávané formou bufetových stolov, lokálne alkoholické a nealkoholické nápoje, ľahký snack medzi hlavnými jedlami vo vybranom čase.


Pláž:

Pekná pláž s jemným pieskom a pozvoľným vstupom do mora je vzdialená cca 500 m. Vodné športy, ležadlá a slnečníky na pláži sú za poplatok.




Popis:
Je situovaný na rozľahlom pozemku, v miernom kopci, cca 500 m od piesočnatej pláže. 7 bazénov (z toho 3 vonkajšie relaxačné pre dospelých, 3 detské bazeńy vrátane bazénu so šmykľavkami a vnútorný vyhrievaný bazén).
 

Kalkulácia zájazdu:

Valentin Park Club Hotel & Apartamentos:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)