Sensitive Premium Resort And Spa

Destinácia: Turecko » Belek » Bogazkent

*****
Sensitive Premium Resort And Spa
Sensitive Premium Resort And Spa Sensitive Premium Resort And Spa Sensitive Premium Resort And Spa
Sensitive Premium Resort And Spa Sensitive Premium Resort And Spa Sensitive Premium Resort And Spa










Termín: od 18.5.2024 do 25.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1333331
letecká
Doprava: letecká
Strava: ultra all Inclusive
Kód termínu: 83328923
Cena od: 685,94 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Sensitive Premium Resort And Spa   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum miniklub tobogán bazén vnútorný stolný tenis wellness, spa sauna turecké kúpele volejbal masáž salón krásy šípky bezbariérový prístup herňa TV detský bazén babysitting detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 400 m
Od centra: 5 km
Od letiště: 30 km

Popis
Vzdialenosť od letiska: 30 km Najbližšie mesto (km): Belek 5 km Typ pláže: Piesočnatá Vzdialenosť od pláže: 400 m


Poloha
Od letiska je hotel vzdialený 30 km, mesto Belek je od hotela vzdialené 5 km.  


Pre deti
Bez poplatku deti využívajú mini klub, detský bazén, bazén so šmykľavkami, detské ihrisko, detské menu v reštaurácií, detské stoličky, postieľku. Stráženie detí je za poplatok.

  
Wellness
Bez poplatku je možné využiť saunu, turecký kúpeľ a hamam, relaxačnú miestnosť, parnú miestnosť a vnútorné bazény. Za poplatok je možné využiť masáže, salón krásy a ďalšie služby SPA centra.

 
Vybavenie izieb
Štandardné izby sú vybavené balkónom, kúpeľňou/WC, sušičom na vlasy, klimatizáciou, setom na prípravu kávy/čaju, SAT/TV, telefón, trezor a minibar, Wi-Fi. K dispozícii sú izby pre hendikepovaných klientov. Eco, Promo a Club izby sú znevýhodnené polohou, veľkosťou alebo nemusia mať balkón.


Strava
Hlavná reštaurácia ponúka jedlá domácej i medzinárodnej kuchyne, hotel disponuje a´la carte reštauráciam, cukrárňou, a niekoľkými barmi (vrátane plážového baru a baru pri bazéne).


Pláž
Piesočnatá pláž sa nachádza 400m od hotela, cez miestnu komunikáciu. Slnečníky a lehátka sú na pláži a pri bazéne bez poplatku.


Šport a zábava
Pre hostí sú k dispozícii denné a večerné animácie, fitness centrum, stolný tenis, plážový volejbal, šípky. Za poplatok je možné využiť herňu,  vodné športy na pláži a internetovú kaviareň.


Koncept
Koncepty All Inclusive a Ultra All Inclusive zahŕňajú raňajky, obedy, večere vo forme bufetových stolov, občerstvenie počas dňa, nealkoholické a alkoholické nápoje. Dovážané nápoje sú za poplatok. Podrobný rozpis služieb dostanú hostia pri ubytovaní na recepcii hotela.


Popis:
Piesočnatá pláž sa nachádza kúsok od hotela, cez miestnu komunikáciu. Hlavná reštaurácia ponúka jedlá domácej i medzinárodnej kuchyne, hotel disponuje a´la carte reštauráciam, cukrárňou, a niekoľkými barmi.
 

Kalkulácia zájazdu:

Sensitive Premium Resort And Spa:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)