Seher Sun Palace Resort & SPA

Destinácia: Turecko » Manavgat

*****
Seher Sun Palace Resort & SPA
Seher Sun Palace Resort & SPA Seher Sun Palace Resort & SPA Seher Sun Palace Resort & SPA
Seher Sun Palace Resort & SPA Seher Sun Palace Resort & SPA Seher Sun Palace Resort & SPA






Termín: od 17.9.2024 do 24.9.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1311576
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84324250
Cena od: 689,00 €
+ príplatky od: 289,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Seher Sun Palace Resort & SPA   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia chladnička,minibar internet, WiFi animačný program aquapark fitness centrum detský kútik miniklub tobogán bazén vnútorný bazén vyhrievaný tenis stolný tenis aerobik wellness, spa sauna turecké kúpele volejbal masáž konferenčná sála biliard jacuzzi, vírivka diskotéka kaderníctvo šípky lekárska služba bezbariérový prístup práčovňa, čistiareň herňa TV detský bazén detské animácie babysitting detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 300 m
Od centra: 6 km
Od letiště: 55 km
Úvod:
Seher Sun Palace Resort & SPA je krásny hotelový komplex otvorený v roku 2011. Nachádza sa 4 min. chôdze od jednej z najkrajších piesočnatých pláží strediska Side, ktorá je držiteľom ocenenia Modrá vlajka za čistotu prírodného prostredia a má pozvoľný vstup do mora. Je umiestnený v pokojnejšej časti Evrenseki. Od historického centra strediska Side je vzdialený 6 km západne a od známeho strediska Manavgat 10 km. Letisko v Antalyi sa nachádza 55 km od hotela.

Vybavenie:
vstupná hala s recepciou, hlavná reštaurácia s terasou, lobby bar, american bar, 2 á la carte reštaurácie (turecká, rybacia), plážový snack bar, bar pri bazéne, cukráreň, bazén, aquapark s toboganmi a vodnými hríbmi, detský bazén, miniklub, minidisko, detské ihrisko, amfiteáter, plážový volejbal, aerobik, stolný tenis, tenis, fitnes, diskotéka (nápoje za poplatok), animácie pre deti aj dospelých, konferenčná miestnosť, SPA centrum, turecký kúpeľ, sauna, vnútorný vyhrievaný bazén. Ležadlá a slnečníky pri bazéne a na pláži zdarma. Plážové uteráky zdarma (výmena za poplatok). Wi-Fi je v areáli hotela zdarma. Za poplatok: kaderníctvo, masáže, parná sauna, osvetlenie tenisového kurtu a rakety, jacuzzi, internetový kútik, herňa, biliard, šípky, lekár, práčovňa, stráženie detí, vodné športy na pláži.

Ubytovanie:
moderne zariadené 2-lôžkové individuálne klimatizované izby s možnosťou 1 prístelky. Kúpeľňa (sprcha, WC), sušič na vlasy, balkón, telefón, SAT–TV, minibar, trezor za poplatok. Možné izby pre hendikepovaných.

Stravovanie:
ALL INCLUSIVE

Oficiálna kategória:
*****

Naše hodnotenie:
Najnovší hotel z komplexu hotelov Seher, otvorený v r. 2011. Veľmi pekný hotel, s obľúbenými službami all inclusive a pestrým vybavením, je ideálnym miestom pre pohodovú dovolenku. Vhodný pre všetky vekové kategórie, pre páry, aj pre rodiny s deťmi.


Popis:
Seher Sun Palace Resort & SPA je krásny hotelový komplex otvorený v roku 2011. Nachádza sa 4 min. chôdze od jednej z najkrajších piesočnatých pláží strediska Side, ktorá je držiteľom ocenenia Modrá vlajka za čistotu prírodného prostredia a má pozvoľný vstup do mora. Je umiestnený v pokojnejšej časti Evrenseki.
 

Kalkulácia zájazdu:

Seher Sun Palace Resort & SPA:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)