Mareblue Beach Resort

Destinácia: Grécko » Korfu » Agios Spyridonas

****x
Mareblue Beach Resort
Mareblue Beach Resort Mareblue Beach Resort Mareblue Beach Resort
Mareblue Beach Resort Mareblue Beach Resort Mareblue Beach Resort


















Termín: od 1.6.2024 do 6.6.2024 - 6/5 dní/nocí Kód zájazdu: 1327659
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84141455
Cena od: 591,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Mareblue Beach Resort   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar stolný tenis volejbal biliard windsurfing, surf vodné bicykle šípky bicykle aqua aerobic, gym herňa basketbal TV detský bazén babysitting detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 500 m
Od centra: 6 km
Od letiště: 43 km
Poloha:

Mareblue Beach Resort je fantastické útočisko pre tých, ktorí hľadajú oddych a relax. Má dokonalé umiestnenie s výhľadom na piesočné pláže a jasné modré vody Iónskeho mora. Nachádza sa na nedotknutom mieste, v letovisku Agios Spyridon.  V pešej vzdialenosti od hotela sa nachádza prírodná rezervácia - lagúna. Menšia piesočnatá pláž je vzdialená cca 550 m od hotela. V blízkosti sa nachádzajú 2 dediny, Kassiopi 6 km (5 minút jazdy autom alebo kyvadlovou dopravou (za poplatok)) a Acharavi 5 km (4 minúty jazdy). Obe sú plné miestného šarmu a charakteru a stoja za návštevu. Vzhľadom na svahovité umiestnenie tohto hotela, nie je vhodný pre hostí na invalidných vozíkoch alebo pre tých, ktorí majú problémy s chôdzou. Vzdialenosť od letiska CFU (Medzinárodné letisko Korfu Ioannis Kapodistrias): 43 km.


Služby hotela:

Recepcia s viacjazyčným personálom, záhrady, upratovanie. Bazén, tichý bazén len pre dospelých, záhrady vedúce k piesočnatej pláži, 1 ihrisko, šípky, stolný tenis, volejbal, telocvičňa, biliardový stôl, horské bicykle (za miestny poplatok), basketbal, vodný aerobik a vodné pólo. Nemotorizované vodné športy vrátane windsurfingu a vodných bicyklov, nájdete na pláži a sú za poplatok. Upozorňujeme, že piesočnatá pláž je prevádzkovaná súkromníkom, takže lehátka a slnečníky sú k dispozícii za príplatok. Lehátka a slnečníky pri hotelových bazénoch sú zdarma. Pre deti: Samostatný bazén pre deti, organizované detské aktivity, herne a športové ihriská s inštruktormi, detské ihrisko, jasle pre deti.


Ubytovanie:

K dispozícií sú: dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky, výhľad na záhradu/na more. Deluxe izby s možnosťou jednej prístelky. Rodinné izby s možnosťou dvoch prísteliek, výhľad na záhradu. Suita s možnosťou dvoch prísteliek.
Hotelové izby v hoteli Mareblue Beach poskytujú priestranné a moderné ubytovanie, ideálne pre páry alebo rodiny. Všetky izby majú súkromné zariadenie, klimatizáciu, satelitnú TV, digitálne telefóny, sušič vlasov, balkón alebo terasu. Detská postieľka je bez poplatku. Trezory sú k dispozícii - za poplatok. Upratovanie prebieha 6 dní v týždni. Izby s manželskou posteľou alebo oddelenými lôžkami, s výhľadom do záhrady alebo na more. Zariadenia na prípravu čaju, kávy, a minichladnička (1 fľaša vody pri príchode). Rodinné izby sú k dispozícii len s výhľadom do záhrady, bez výhľadu na more.


Stravovanie:

Možnosť stravovania: all inclusive.
Raňajky, bohatý bufet; americké, denne: 07:00 - 10:00.
Obed; Občerstvenie, Reštaurácia (Taverna Corfiot), denne: 12:00 - 16:00.
Zmrzlina, Bar pri bazéne, denne: 10:30 - 23:00.
Obed, Hlavná reštaurácia, denne: 12:30 - 14:30.
Večere formou bufetu, Hlavná reštaurácia, denne: 19:00 - 21:30.
Večere A-la-Carte Reštaurácia (Taverna Corfiot); Rezervácia nutná, denne: 19:30 - 21:30.
Večere A-la-Carte Reštaurácia (Tratoria); Rezervácia nutná, raz za pobyt: 19:30 - 21:30.
Neskoré raňajky, kontinentálne, Hlavná reštaurácia, denne: 10:00 - 10:30.
Nápoje:
Miestne alkoholické nápoje, miestne nealkoholické nápoje; pivo; víno; liehoviny; džúsy, Bar pri bazéne, denne: 10:30 - 23:00.
Bar v hale, denne: 10:30 - 23:00.
Hotel ponúka hlavnú reštauráciu, ktorá servíruje raňajky, obed a večeru, The Taverna Pool Restaurant pri bazéne podáva obed, hlavný bar, bar pri bazéne a bufet.


Doprava:

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.


Cena zahŕňa:

letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti


Cena nezahŕňa:

služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu


Poznámka:

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!




Popis:
Vzhľadom na svahovité umiestnenie tohto hotela, nie je vhodný pre hostí na invalidných vozíkoch alebo pre tých, ktorí majú problémy s chôdzou. Bazén, tichý bazén len pre dospelých, záhrady vedúce k piesočnatej pláži.
 

Kalkulácia zájazdu:

Mareblue Beach Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)