Kontokali Bay Hotel & Spa

Destinácia: Grécko » Korfu » Kontokali

*****
Kontokali Bay Hotel & Spa
Kontokali Bay Hotel & Spa Kontokali Bay Hotel & Spa Kontokali Bay Hotel & Spa
Kontokali Bay Hotel & Spa Kontokali Bay Hotel & Spa Kontokali Bay Hotel & Spa


Termín: od 1.6.2024 do 6.6.2024 - 6/5 dní/nocí Kód zájazdu: 1323981
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / plná penzia
Kód termínu: 84303123
Cena od: 758,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Kontokali Bay Hotel & Spa   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi večerný program fitness centrum detský kútik miniklub bazén vnútorný bazén vyhrievaný tenis stolný tenis aerobik bazén morská voda wellness, spa volejbal masáž vodné lyže kozmetický salón lekárska služba práčovňa, čistiareň detský bazén detské ihrisko vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 6 km
Od letiště: 8 km

Poloha:
Kontokali Bay Resort & Spa je rozprávkový hotelový komplex nachádzajúci sa v centre východného pobrežia smaragdového ostrova Korfu, v letovisku Kontokali. Tento pôvabný hotel sa nachádza len 6 km od mesta Korfu. Hotel prešiel rozsiahlou rekonštrukciou v rokoch 2006/2007, výsledkom je luxusné a pohodlné ubytovanie. Hotel bol postavený na husto zalesnenom polostrove. Táto nehnuteľnosť má výhľad na malebné vody úžasného mora a na najväčší prístav jácht na Korfu. Hotel prevádzkuje bezplatnú kyvadlovú dopravu autobusom (raz denne) do a z centra mesta Korfu (6 km).
Vzdialenosť od letiska CFU (Medzinárodné letisko Korfu Ioannis Kapodistrias): 8 km.


Služby hotela:
24-hodinová recepcia, zmenáreň, lekárska pomoc na zavolanie, bezplatné Wi-Fi pripojenie, práčovňa a čistiareň, vonkajší bazén s morskou vodou, krytí bazén so sladkou vodou, je vyhrievaný a vstup je povolený len pre osoby staršie ako 16 rokov, športová hala/fitness centrum, stolný tenis, tenisový kurt, plážový volejbal, aerobik, vodné lyžovanie (za miestny poplatok), paragliding (za miestny poplatok), čln banán, pedálový čln. Tento hotel má tiež kúpeľné centrum, ktoré ponúka rôzne procedúry (vstup je povolený od 16 rokov) vrátane masáži a kozmetiky. Pre deti: nachádza sa tu detská dedina, ktorá zabáva tých najmenších, zahŕňa vonkajšie ihrisko, detský kútik, mini klub a samostatný vonkajší bazén.


Ubytovanie:
K dispozícií sú: dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky, výhľad na záhradu/výhľad na záliv/výhľad na more. Rodinné izby s možnosťou dvoch prísteliek, výhľad na záhradu/výhľad na záliv/ výhľad na more. K dispozícii sú aj jednolôžkové izby, výhľad na záliv/more.
Dvojlôžkové izby majú terasu/balkón, vaňu/sprchu, A/C, telefón/rádio, TV so satelitným príjmom, minibar alebo chladničku, bezpečnostný trezor (zdarma), sušič vlasov a župany a papuče v izbách.
Rodinné izby majú priestranné izby s manželskou posteľou a dvoma pohovkami v oddelenej časti.

Stravovanie:
Možnosť stravovania: raňajky, polpenzia, plná penzia.
Tento hotel má niekoľko reštaurácií, vrátane hlavnej vnútornej reštaurácie, vonkajšej plážovej taverny, a a'la carte reštaurácie. Všetky reštaurácie ponúkajú hosťom vynikajúce pokrmy národnej a medzinárodnej kuchyne. V hoteli sa nachádza hlavný lobby bar "Panorama" a plážový bar "Akti". Večerná zábava pozostáva z predstavení, divadla, folklóru, klavírnej hudby, jemnej živej hudby.

Doprava:
Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Cena zahŕňa:
letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti

Cena nezahŕňa:
služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu

Poznámka:
Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!


Popis:

Tento hotel má niekoľko reštaurácií, vrátane hlavnej vnútornej reštaurácie, vonkajšej plážovej taverny, a a'la carte reštaurácie

 

Kalkulácia zájazdu:

Kontokali Bay Hotel & Spa:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)