Sunshine Corfu Hotel & Spa

Destinácia: Grécko » Korfu » Nissaki

****x
Sunshine Corfu Hotel & Spa
Sunshine Corfu Hotel & Spa Sunshine Corfu Hotel & Spa Sunshine Corfu Hotel & Spa
Sunshine Corfu Hotel & Spa Sunshine Corfu Hotel & Spa Sunshine Corfu Hotel & Spa



Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1327660
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 82596096
Cena od: 869,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Sunshine Corfu Hotel & Spa   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi animačný program miniklub parkovisko tenis stolný tenis wellness, spa sauna volejbal masáž konferenčná sála kaderníctvo šípky kozmetický salón aqua aerobic, gym práčovňa, čistiareň lukostreľba TV detský bazén detské ihrisko vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 500 m
Od letiště: 23 km
Úvod:

Sunshine Corfu Hotel & Spa je nádherný hotel situovaný v rozľahých záhradách. Hostia ocenia príjemný personál, vynikajúce služby a pokojnú atmosféru, ideálnu pre páry a rodiny. Hotel má výbornú polohu na objavovanie nádherných pláží v okolí a na preskúmanie malebnej malej dediny, s množstvom reštaurácií a barov.


Poloha:

Nachádza sa pri piesočnatej a kamienkovej pláži, len 500 m od populárneho letoviska Nissaki na ostrove Korfu. Vzhľadom na svahovité umiestnenie tohto hotela, nie je vhodný pre hostí so zdravotným znevýhodnenín alebo pre tých, ktorí majú problémy s chôdzou. Vzdialenosť od letiska CFU (Medzinárodné letisko Korfu) 23 km.


Hotel:

vstupná hala s recepciou, klimatizácia na verejných miestach, autopožičovňa, konferenčné priestory, internetové služby, kaderníctvo, parkovanie, WiFi (za poplatok) je k dispozícii vo vstupnej hale. Internetový kútik (za poplatok), uteráky pri bazéne sú k dispozícii za vratnú zálohu. Vonkajšie sladkovodné bazény s integrovaným detským bazénom, lehátka a slnečníky, mini klub, ihrisko, špeciálny detský bufet, animácie, vodný aerobik, lukostreľba, plážový volejbal, šípky, stolný tenis, tenisový kurt, vodné športy (niektoré služby môžu byť za poplatok), open air kino, tanečné lekcie a TV miestnosť. Úplne nové kúpele Aphrodite Spa ponúkajú kozmetické ošetrenia a masáže, saunu a priestrannú telocvičňu (za poplatok). Upozorňujeme hostí, že hotel prevádzkuje prísny DRESS CODE (elegantné oblečenie) pri večeri. Muži musia nosiť dlhé nohavice.


Izby:

K dispozícií sú: bungalovy, dvojlôžkové izby v hlavnej budove s možnosťou jednej prístelky. Rodinný bungalov s možnosťou dvoch prísteliek. Rodinný mezonet s možnosťou dvoch prísteliek. Junior Suita orientovaná na bazén (junior suite pool front) má k dispozícii jednu prístelku.
Hotel ponúka dobre vybavené a dobre zariadené priestranné pohodlné izby, plne vybavené kúpeľňou, sušičom vlasov, klimatizáciou (za poplatok), SAT TV, telefónom, trezorom (za poplatok). Prístelka, posteľná bielizeň, uteráky, práčovňa sú k dispozícii za príplatok a detské postieľky sú k dispozícii na vyžiadanie. Všetky hosťovské izby majú zariadený balkón/terasu, s nádherným výhľadom na celé okolie.


Stravovanie:

Možnosť stravovania: all inclusive.
Hotel má škálu stravovacích možností, vrátane hlavnej bufetovej reštaurácie a a-la-carte taverny Zorbas a Talianskej reštaurácie Mama Mia. Ľahké občerstvenie a nápoje sú servírované po celý deň v bare pri bazéne a koktail bare, bar pri bazéne a music bar v hale sú otvorené až do polnoci. All Inclusive znamená kvalitné ubytovanie, chutné jedlá, neobmedzené nápoje.




Popis:
Úplne nové kúpele Aphrodite Spa ponúkajú kozmetické ošetrenia a masáže, saunu a priestrannú telocvičňu (za poplatok). Upozorňujeme hostí, že hotel prevádzkuje prísny DRESS CODE (elegantné oblečenie) pri večeri. Muži musia nosiť dlhé nohavice. Vzhľadom na svahovité umiestnenie tohto hotela, nie je vhodný pre hostí so zdravotným znevýhodnenín alebo pre tých, ktorí majú problémy s chôdzou.
 

Kalkulácia zájazdu:

Sunshine Corfu Hotel & Spa:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)