Creta Maris Resort

Destinácia: Grécko » Kréta » Hersonissos

*****
Creta Maris Resort
Creta Maris Resort Creta Maris Resort Creta Maris Resort
Creta Maris Resort Creta Maris Resort Creta Maris Resort




Termín: od 12.6.2024 do 19.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1312462
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 80683075
Cena od: 1 779,00 €
+ príplatky od: 269,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Creta Maris Resort   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum detský kútik tobogán bazén vnútorný bazén vyhrievaný tenis stolný tenis wellness, spa turecké kúpele masáž konferenčná sála biliard jacuzzi, vírivka diskotéka kaderníctvo petanque, bocca minigolf šípky nákupná pasáž minifutbal TV detský bazén detské ihrisko plážový servis
Od pláže: 0 m
Od centra: 1000 m
Od letiště: 24 km
Úvod:
Jeden z najlepšich rezortov na Kréte. Nachádza sa na nádhernej piesočnatej pláži s modrou vlajkou ktorá garantuje čistotu a kvalitu pláže. Hotel vyhovie aj tým najnáročnejšim klientom. Hotel sa náchadza priamo na pláži len 1 km od uplného centra kade sa dostanete nádhernou prechádzkou po pláži. Vzdialenosť k letisku je len 24km. Autobusová stanica je vzdialená 500m.

Vybavenie:
Dve hlavné budovy a jednoposchodové bungalovy, vstupná hala s recepciou, obchodná pasáž, kaderníctvo,  internetový kútik a Wi-Fi (zdarma),  hlavná  reštaurácia - Cosmos, tematické reštaurácie: Cochlias - BBQ reštaurácia s výhľadom na more, Platia – grécka reštaurácia, Pithos – tradičná krétska taverna, Estia – miestna, stredomorská kuchyňa, Almyra - miestna stredomorská kuchyňa, pri hlavnom bazéne,  snack point,  9 barov, 10 vonkajších bazénov (3 novovybudované vonkajšie vyhrievané bazény, 5 detských bazénov, 1 vnútorný vyhrievaný bazén, vonkajšia vírivka),  ležadlá a slnečníky (zdarma), wellness centrum - hamman, masáže, hydroterapia, vnútorný bazén, fitnes, tenis, minigolf, stolný tenis, minifutbal, vodné pólo, biliard (za poplatok), šípky, boccia, disco, amfiteáter, športové turnaje, tanec, varenie, karaoke, hodiny varenia, denné a večerné animačné programy

Ubytovanie:
Luxusne zariadené 2-lôžkové izby s možnosťou 2 prístelok. Všetky izby sú plne klimatizované. SAT/TV, trezor, minibar, kúpeľňa (sprch. kút/WC), balkón, sušič vlasov.

Stravovanie:
Hotel sa ponúka s ALL INCLUSIVE

Oficiálna kategória:
*****

Naše hodnotenie:
******


Popis:
Jeden z najlepších rezortov na Kréte. Nachádza sa na nádhernej piesočnatej pláži s modrou vlajkou ktorá garantuje čistotu a kvalitu pláže. Hotel vyhovie aj tým najnáročnejším klientom.
 

Kalkulácia zájazdu:

Creta Maris Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)