High Beach

Destinácia: Grécko » Kréta » Malia

*****+
High Beach
High Beach High Beach High Beach
High Beach High Beach High Beach







Termín: od 8.6.2024 do 15.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1312139
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 80377931
Cena od: 1 299,00 €
+ príplatky od: 269,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


High Beach   *****+      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum detský kútik miniklub stolný tenis wellness, spa sauna masáž biliard jacuzzi, vírivka kaderníctvo šípky domáce zviera TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 500 m
Od letiště: 30 km
Úvod:
Hotelový komplex skladajúci sa zo šiestich moderných budov a deluxe časti sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Malia a rozprestiera sa priamo na zlatistej pieskovej pláži, iba 800 m od centra. Poloha hotela je ideálna pre každého, kto chce zažiť relax a zároveň mať na blízku centrum pulzujúceho mestečka. Vzdialenosť od mesta Heraklion a letiska je cca 35 km.

Vybavenie:
vstupná hala s recepciou, hlavná reštaurácia, bar pri bazéne, plážový bar, 3 bazény, detský bazén, jacuzzi, stolný tenis, biliard, šípky, detské ihrisko, detský klub 6-14 r. (júl-august), vodné športy (za poplatok), nepravidelné večerné programy, SPA, masáže, kaderníctvo, telocvičňa, sauna, ležadlá a slnečníky na pláži a pri bazéne zadarmo, plážové uteráky (za depozit, výmena za poplatok).

Ubytovanie:
moderne a vkusne zariadené klimatizované DELUXE 2-lôžkové izby s možnosťou 1 prístelky, rodinné poschodové mezonetové izby až pre 4 dospelé osoby, kúpeľňa (sprcha/WC), mini chladnička, telefón, SAT/TV, kávovar s príslušenstvom, sušič na vlasy, balkón.

Stravovanie:
ALL INCLUSIVE
Raňajky, obedy a večere formou bufetových stolov, ľahké občerstvenie počas dňa, alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby. Presný opis ALL INCLUSIVE dostanete v hoteli.

Oficiálna kategória:
*****

Naše hodnotenie:

****: skvelá voľba pre všetkých klientov vyhľadávajúcich komfort, kvalitné služby, nádhernú pláž a ocenia blízkosť živého centra. Určite naplní aj očakávania náročnejších klientov. NÁŠ TIP!


 



Popis:
Skvelá voľba pre všetkých klientov vyhľadávajúcich komfort, kvalitné služby, nádhernú pláž a ocenia blízkosť živého centra. Určite naplní aj očakávania náročnejších klientov.
 

Kalkulácia zájazdu:

High Beach:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)