Myconian Naia

Destinácia: Grécko » Mykonos » Mykonos Town

*****
Myconian Naia
Myconian Naia Myconian Naia Myconian Naia
Myconian Naia Myconian Naia Myconian Naia




Termín: od 5.6.2024 do 12.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1312393
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky
Kód termínu: 83160200
Cena od: 3 299,00 €
+ príplatky od: 235,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Myconian Naia    *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum bazén morská voda wellness, spa masáž konferenčná sála jacuzzi, vírivka kozmetický salón herňa TV plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 350 m
Od centra: 1000 m
Od letiště: 17 km
Úvod:
Luxusný hotel Myconian Naia sa môže pochváliť výbornými službami, priaťelským personálom. Moderne vybavený luxusný hotel z overenej skupiny hotelov Myconian Collection. Hotel sa môže pochváliť aj nadherným výhľadom na Egejské more.

Vybavenie:
Hosťom je k dispozícii vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, výťah, Wi-Fi zadarmo v lobby aj v hotelových izbách, bankomat, reštaurácia, lounge bar, sushi bar, bar pri bazéne, dva vonkajšie bazény so slanou vodou a slnečnou terasou s ležadlami, moderné kúpele s možnosťou objednania masáží a kozmetických služieb za poplatok, plážový set zadarmo, herňa, fitness, prenájom auta a vodné športy za poplatok.

Ubytovanie:
Moderne zariadené priestranné 2-lôžkové izby s možnosťou 1 prístelky sú vybavené vlastným sociálnym zariadením (sprcha alebo vaňa, WC, sušič na vlasy). Všetky izby hotela Myconian Naia sú klimatizované a majú moderný dekor a balkóny s nádherným výhľadom. Sú vybavené satelitnou LCD TV, DVD/CD prehrávačom, telefónom a trezorom. Minibar je denne doplňaný balenou vodou zadarmo. Niektoré ponúkajú vonkajšie vírivky alebo súkromné --bazény.

Stravovanie:
Hotel je v ponuke s raňajkami.

Oficiálna kategória:
*****

Naše hodnotenie:
*****


Popis:
Všetky izby hotela Myconian Naia sú klimatizované a majú moderný dekor a balkóny s nádherným výhľadom. Sú vybavené satelitnou LCD TV, DVD/CD prehrávačom, telefónom a trezorom. Minibar je denne doplňaný balenou vodou zadarmo. Niektoré ponúkajú vonkajšie vírivky alebo súkromné --bazény.
 

Kalkulácia zájazdu:

Myconian Naia :
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)