Aequora Lanzarote Suites

Destinácia: Kanárske ostrovy » Lanzarote » Puerto del Carmen

****x
Aequora Lanzarote Suites
Aequora Lanzarote Suites Aequora Lanzarote Suites Aequora Lanzarote Suites
Aequora Lanzarote Suites Aequora Lanzarote Suites Aequora Lanzarote Suites





Termín: od 12.9.2024 do 26.9.2024 - 15/14 dní/nocí Kód zájazdu: 1292591
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 80522991
Cena od: 1 620,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Baby friendly


Aequora Lanzarote Suites   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar animačný program fitness centrum tobogán parkovisko bazén vyhrievaný wellness, spa bicykle TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 300 m
Od centra: 300 m
Od letiště: 5 km
Nový hotel Aequora Lanzarote Suites ponúka kvalitné a rozmanité služba a očarí svojím moderným dizajnom interiéru a výbornou polohou blízko pláže.

Poloha:
Hotelový rezort sa nachádza v pokojnej a okrajovej časti strediska Puerto del Carmen. Nákupné možnosťi a bary či kaviarne sú cca 2 km od hotela. Menšie nákupné možnosti nájdete aj v okolí hotela. Letisko je 5 km od hotela.

Vybavenie:
recepcia, lobby, 2 reštaurácie (jedna nad 13r), bary (jeden pre dospelých), 5 vonkajších bazénov (v zimných mesiacoch vyhrievané, z toho 2 detské so šmykľavkami a atrakciami pre deti a jeden pre osoby nad 18 rokov - chillout zóna), terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, animácie, detské ihrisko, fitness. Za poplatok: wellness centrum, pozičovňa áut a bicyklov, parkovisko, úschovňa batožiny, dve multišportové ihriská, obchod so suvenírmi

Ubytovanie:
Štandard izby / superior a junior suity (oddelená spálňa a obývacia časť s pohovkou), kúpeľňa, WC, sušič na vlasy, klimatizácia, TV, WiFi, minibar, balkón/terasa. Za poplatok: trezor.

Stravovanie:
Raňajky, polpenzia alebo all inclusive formou bufetových stolov. All inclusive – raňajky, obedy, večere v hlavnej hotelovej bufetovej reštaurácii. Snack počas dňa, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby.

Pláž:

Široká a pekná piesočnatá pláž Playa de los Picollos je vzdialená cca 300 m od hotela. Za poplatok: slnečníky, ležadlá a vodné športy na pláži.



Popis:
Menšie nákupné možnosti nájdete aj v okolí hotela. K dispozícii bazény, animácie, detské ihrisko, fitness, wellness centrum, dve multišportové ihriská.
 

Kalkulácia zájazdu:

Aequora Lanzarote Suites:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)