Aequora Lanzarote Suites

Destinácia: Kanárske ostrovy » Lanzarote » Puerto del Carmen

****x
Aequora Lanzarote Suites
Aequora Lanzarote Suites Aequora Lanzarote Suites Aequora Lanzarote Suites
Aequora Lanzarote Suites Aequora Lanzarote Suites Aequora Lanzarote Suites





Termín: od 27.6.2024 do 11.7.2024 - 15/14 dní/nocí Kód zájazdu: 1324048
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 83306810
Cena od: 1 700,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Aequora Lanzarote Suites   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program fitness centrum tobogán parkovisko bazén vyhrievaný wellness, spa bicykle TV detský bazén detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 300 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 5 km
Úvod:
Aequora Lanzarote Suites je novopostavený rezort, ktorý vyniká moderným dizajnom interiéru, kvalitou a rozmanitosťou svojich služieb a skvelou polohou blízko pláže.

Poloha:
Hotelový rezort je situovaný v pokojnej a okrajovej časti strediska Puerto del Carmen, ktoré leží v juhovýchodnej časti ostrova. Od peknej piesočnatej pláže je vzdialený len 300 m a centrum letoviska s nákupnými možnosťami a barmi či kaviarňami je cca 2 km od hotela. Menšie nákupné možnosti nájdete aj v okolí hotela. Letisko je 5 km od hotela.

Hotel:
vstupná hala s recepciou, lobby, bufetová hotelová reštaurácia Neptuno, reštaurácia Poseidón (pre osoby nad 13 rokov), lounge bar, snack bar, Blue bar len pre dospelých, 5 vonkajších bazénov (v zimných mesiaoch vyhrievané, z toho 2 detské so šmykľavkami a atrakciami pre deti a jeden pre osoby nad 18 rokov - chillout zóna), terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, udržiavaná záhrada, hotelový medzinárodný program pre deti a dospelých, detské ihrisko, posilňovňa, plážové osušky (za depozit), wellness centrum (za poplatok), pozičovňa áut a bicyklov, parkovisko, úschovňa batožiny, dve multišportové ihriská, obchod so suvenírmi

Izby:
K dispozícii sú dvojlôžkové izby štandard / superior a junior suity (oddelená spálňa a obývacia časť s pohovkou). Všetky izby sú vybavené vlastnou kúpeľňou s WC a sušičom vlasov, klimatizáciou, TV, WI-FI pripojením, minibarom, trezorom (za poplatok), balkónom alebo terasou. 

Stravovanie:
raňajky, polpenzia alebo all inclusive formou bufetových stolov. All inclusive – raňajky, obedy, večere v hlavnej hotelovej bufetovej reštaurácii. Počas dňa medzi jedlami ľahké občerstvenie, zákusok, čaj alebo káva, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby.

Pláž:
Široká a pekná piesočnatá pláž Playa de los Picollos je vzdialená len necelých 300 m od hotela. Slnečníky, ležadlá a vodné športy na pláži sú za poplatok.


Popis:
Hotelový rezort je situovaný v pokojnej a okrajovej časti, vyniká moderným dizajnom interiéru, kvalitou a rozmanitosťou svojich služieb a skvelou polohou blízko pláže.
 

Kalkulácia zájazdu:

Aequora Lanzarote Suites:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)