Meliá Internacional

Destinácia: Kuba » Playa Giron

*****
Meliá Internacional
Meliá Internacional Meliá Internacional Meliá Internacional
Meliá Internacional Meliá Internacional Meliá Internacional















Termín: od 21.7.2024 do 1.8.2024 - 12/11 dní/nocí Kód zájazdu: 1302123
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 79773409
Cena od: 2 619,00 €
+ príplatky od: 435,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Golfové zájazdy


Meliá Internacional   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum miniklub tenis stolný tenis aerobik wellness, spa volejbal windsurfing, surf katamarán salón krásy bicykle detský bazén piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 30 km
Popis:
novootvorený hotel Melia Internacional s 946 izbami a apartmánmi ponúka 5-hviezdičkové ubytovanie so súkromnou plážou a s vodnými športami v letovisku Varadero. Za doplatok ubtyovanie v časti The Level alebo  v časti iba pre dospelých The Level Adults Only s exkluzívnymi VIP službami (lounge, privátna zóna v reštauráciach, privátny bazén a časť na pláži, privátny bar a reštaurácie a iné). Letisko v Havane je vzidalené 150 km a letisko vo Varadere 30 km.

Vybavenie:
vstupná hala s 24 hodinovou recepciou, Wi-Fi za poplatok, odnos batožiny, zmenáreň, viac ako 20 barov a reštaurácií, 3 hlavné bufetové reštaurácie, viacero A la carte reštaurácií (kubánska, talianska, japonská, grill, stredomorská, mexická, plody mora), viacero barov (lobby bar, plážové bary, bar pri bazéne, bary s terasami, cigarový bar), obchodíky, divadlo, 4 bazény (infinity, relaxačný, aktivitový a detský), mini club, wellness YHI SPA (890 m2).

Pláž:
hotel leží priamo pri 3 km dlhej pláži s bielym pieskom. Ležadlá a slnečníky pri bazéne aj na pláži zadarmo.

Zábava a šport:
tenis, stolný tenis, plážový volejbal,  wellness, salón krásy (za poplatok), aerobik ,plážový volejbal, rôzne plážové hry počas dňa, denný a večerný animačný program ,zóna aj iba pre dospelých, fitnescentrum , vodné športy (za poplatok): katamarán, surf, potápanie, požičovňa bicyklov (za poplatok). Blízko hotela sa nachádza 18- násť jamkové golfové ihrisko.

Stravovanie:
All Inclusive : raňajky, obedy, večere formou bohatého bufetu, večere v A la carte reštauráciach, občerstvenie počas dňa, neobmedzená konzumácia miestnych aj importovaných nealkoholických a alkoholických nápojov .

Vybavenie izieb:
moderné zariadené izby majú kúpeľňu s vaňou a spchou, WC, fén, Wi-Fi za poplatok, klimatizácia, SAT-TV, prehrávač DVD, telefón, trezor, minibar, žehlička a žehliaca doska, kávovar, balkón alebo terasa. V základnej ponuke izba Classic. 

Poznámka:
Vyšší štandard ubytovania spracujeme na vyžiadanie - Junior Suite, The Level Sea View, The Level Premium Sea View, The Level Junior Suite, The Level Grand Suite, The Level Royal Suite, The Level Penthouse Suite.


Popis:
Novootvorený hotel so súkromnou plážou a s vodnými športami v letovisku Varadero. Za doplatok ubtyovanie v časti The Level alebo v časti iba pre dospelých The Level Adults Only s exkluzívnymi VIP službami. Blízko hotela sa nachádza 18- násť jamkové golfové ihrisko.
 

Kalkulácia zájazdu:

Meliá Internacional:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)