Paradisus Princesa Del Mar

Destinácia: Kuba » Playa Giron

*****
Paradisus Princesa Del Mar
Paradisus Princesa Del Mar Paradisus Princesa Del Mar Paradisus Princesa Del Mar
Paradisus Princesa Del Mar Paradisus Princesa Del Mar Paradisus Princesa Del Mar














Termín: od 20.8.2024 do 3.9.2024 - 15/14 dní/nocí Kód zájazdu: 1302147
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 80722043
Cena od: 2 899,00 €
+ príplatky od: 435,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Golfové zájazdy, Adults only


Paradisus Princesa Del Mar   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum tenis stolný tenis aerobik sauna volejbal futbal masáž biliard šnorchlovanie windsurfing, surf kajak, kanoe katamarán jacuzzi, vírivka kaderníctvo petanque, bocca minigolf šípky basketbal TV piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 15 km
Od letiště: 40 km
Popis:
luxusný hotelový rezort určený iba pre páry staršie ako 18 rokov je vzidaleny od centra Varadera cca 15 km. Od letiska v Havane je vzdialený 165 km a od letiska vo Varadere 40 km.

Vybavenie:
luxusný komplex prvkami tradičnej španielskej architektúry s recepciou a lounge barom, 630 izieb, 8 reštaurácií (z toho A la carte - napr. japonská, talianska, francúzska, orientálna, karibská), 4 bary, obchody so suvenírmi, kadernícky salón, požičovňa áut. Wi-Fi za poplatok. 

Pláž:
dlhá pláž s jemným bielym pieskom priamo pri hoteli. Ležadlá a slnečníky na pláži bez poplatku.

Zábava a šport:
2 veľké bazény, All Inclusive zahŕňa: 3 tenisové kurty, multifnkčné ihrisko na basketbal, futbal, volejbal a hádzanú, stolný tenis, biliard, šípky, petanque, fitnescentrum, aerobik, ihrisko na basketbal, plážový volejbal, minigolf, saunu, jacuzzi, vodné športy - windsurfing, kajaky, katamarány, potreby na šnorchlovanie, potápanie (1 ponor denne), denné aj večerné animačné programy a zábavné show. Za poplatok: kúpeľné terapie, masáže, golf, kurzy potápania a internet. Špeciálna cena na 18-jamkové golfové ihrisko. 

Stravovanie:
 All Inclusive zahŕňa: raňajky, obedy aj večere formou bufetu v hlavnej reštaurácii, snacky a neobmedzenú konzumáciu miestnych aj medzinárodných nealkoholických a alkoholických nápojov 24 hodín, večere v niektorej z A la carte reštaurácií (nutná rezervácia deň vopred).

Vybavenie izieb:
kúpeľňa s WC, sušič na vlasy, klimatizácia, SAT-TV, CD prehrávač, telefón, trezor, minibar, kávovar, žehlička a žehliaca doska, balkón alebo terasa. V základnej cene izba Junior Suite. Na izbe je možné ubytovať maximálne 2 dospelé osoby. Ubytovanie detí nie je možné.

Poznámka:
Vyšší štandard ubytovania spracujeme na vyžiadanie - izba PARADISUS JUNIOR SUITE ROOM SEA VIEW, SUITE ROOM, SUITE ROOM SEA VIEW, ROYAL SERVICE JUNIOR SUITE ROOM, ROYAL SERVICE JUNIOR SUITE ROOM SEA VIEW, ROYAL SERVICE JUNIOR SUITE GARDEN SWIM-UP POOL ROOM, ROYAL SERVICE LUXURY JUNIOR SUITE ROOM, ROYAL SERVICE MASTER GARDEN JUNIOR SUITE SWIM-UP POOL, ROYAL SERVICE SUITE ROOM, ROYAL SERVICE MASTER SUITE ROOM, PRESIDENTIAL SUITE ROYAL SERVICE.

Web hotela:
 


Popis:
Luxusný hotelový rezort určený iba pre páry staršie ako 18 rokov, dlhá pláž s jemným bielym pieskom priamo pri hoteli, potreby na šnorchlovanie, potápanie), denné aj večerné animačné programy a zábavné show, kúpeľné terapie, masáže, golf, kurzy potápania a internet. Špeciálna cena na 18-jamkové golfové ihrisko.
 

Kalkulácia zájazdu:

Paradisus Princesa Del Mar:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)