Royalton Hicacos & Spa

Destinácia: Kuba » Playa Giron

*****
Royalton Hicacos & Spa
Royalton Hicacos & Spa Royalton Hicacos & Spa Royalton Hicacos & Spa
Royalton Hicacos & Spa Royalton Hicacos & Spa Royalton Hicacos & Spa











Termín: od 9.8.2024 do 20.8.2024 - 12/10 dní/nocí Kód zájazdu: 1302113
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 80191587
Cena od: 2 399,00 €
+ príplatky od: 435,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Adults only


Royalton Hicacos & Spa   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum tenis stolný tenis aerobik wellness, spa sauna volejbal masáž biliard šnorchlovanie jacuzzi, vírivka minigolf šípky basketbal TV piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 11 km
Od letiště: 40 km
Popis:
luxusný hotelový rezort určený iba pre páry staršie ako 18 rokov, nachádza sa uprostred tropickej záhrady, cca 11 km od centra Varadera. Od letiska v Havane je vzdialený 160 km a od letiska vo Varadere 40 km.

Vybavenie:
vstupná hala s recepciou, zmenáreň, slnečná terasa, 5 reštaurácií (z toho 4 A la carte - talianska, karibská, rybie a gril-bar), 5 barov, obchod so suvenírmi, butik. Wi-Fi za poplatok. 

Pláž:
dlhá pláž s jemným bielym pieskom priamo pri hoteli. Ležadlá a slnečníky na pláži bez poplatku.

Zábava a šport:
3 veľké prepojené bazény, ležadlami a slnečníky pri bazéne bez poplatku, All Inclusive zahŕňa: 3 tenisové kurty, stolný tenis, aerobik, vodná gymnastika, squash, biliard, šípky, fitnescentrum, basketbal, plážový volejbal, minigolf, sauna, jacuzzi, vodné športy - windsurfing, katamarány, potreby na šnorchlovaním, Potápanie (1 ponor denne), denne aj večerné animačné programy a zábavné šou. Za poplatok: Kúpeľná terapia, masáže, golf, kurzy potápanie.

Stravovanie:
All Inclusive zahŕňa: raňajky, obedy aj večere formou bufetu v hlavnej reštaurácii, snacky a neobmedzená konzumácia miestnych aj medzinárodných nealkoholických a alkoholických nápojov (bary sú otvorené od 8.00 do 03.00), večere v niektorej z A la carte reštaurácií (nutná rezervácia deň vopred). 

Vybavenie izieb:
kúpeľňa s WC, fén, klimatizácia, sat. TV, telefón, trezor, kávovar, žehlička s žehliacou doskou a balkón alebo terasa s výhľadom do záhrady. V základnej cene izba Junior Suite. Na izbe je možné ubytovať maximálne 2 dospelé osoby. Ubytovanie detí nie je možné.

Poznámka:
Vyšší štandard ubytovania spracujeme na vyžiadanie - izba Royal Suite a Presidential Suite. 

Web hotela:
 


Popis:
Luxusný hotelový rezort určený iba pre páry staršie ako 18 rokov, nachádza sa uprostred tropickej záhrady, dlhá pláž s jemným bielym pieskom priamo pri hoteli. Ležadlá a slnečníky na pláži bez poplatku.
 

Kalkulácia zájazdu:

Royalton Hicacos & Spa:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)