Kotva

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

****+
Kotva
Kotva Kotva Kotva
Kotva Kotva Kotva















Termín: od 9.8.2024 do 20.8.2024 - 12/11 dní/nocí Kód zájazdu: 1312233
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 80106380
Cena od: 1 199,00 €
+ príplatky od: 239,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Kotva   ****+      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program aquapark fitness centrum miniklub tobogán parkovisko stolný tenis masáž konferenčná sála biliard lekárska služba práčovňa, čistiareň TV stolný futbal,kalčeto detský bazén detské animácie piesočnatá pláž
Od pláže: 120 m
Úvod:
V južnej časti Slnečného pobrežia sa nachádza hotelový komplex Kotva. Spomedzi hotelov na Slnečnom pobreží je najbližšie k historickému mestečku Nessebar. Od pláže je vzdialený približne 120 m. Okrem bazénov sa hotel pýši aj vlastným Aquaparkom.

Vybavenie:

Hotel pozostáva z dvoch 4 - poschodových budov spojených recepciou a priestranným Lobby barom. Hoteloví hostia majú k dispozícii reštauráciu, televíznu miestnosť, 3 vonkajšie bazény, jeden je plavecký a ďalšie 2 sú v štýle mini Aquaparku, bar pri bazéne, snack bar, animácie pre deti a dospelých, detský klub (deti do 3 rokov iba sa sprievode dospelej osoby), detská diskotéka, ležadlá a slnečníky pri bazéne, WiFi.

Za poplatok: trezor na recepcii, lekár, detská postieľka, parkovisko, fitness, billiard, stolný tenis, stolný futbal, masáže.

Neďaleko hotela je bowling, obchodíky, reštaurácie, autobusová zastávka, minivláčik.


Ubytovanie:

Moderné komfortné klimatizované 2-lôžkové izby s možnosťou 1-2 prísteliek, chladnička, 2 fľaše minerálnej vody, rýchlovarná kanvica, telefón, TV, kúpeľňa so sprchovým kútom, sušič na vlasy, balkón, trezor, WiFi.

Za doplatok možnosť objednania apartmánu 2+2 (spálňa + obývačka).



Stravovanie:

hotel sa ponúka s ALL INCLUSIVE.


Oficiálna kategória:
****

Naše hodnotenie:
Hotel je rajom pre rodiny s deťmi vzhľadom na rozľahlý detský aquapark a bazény. Výhodná poloha hotela v blízkosti pláže a historického Nessebaru, kam sa dá dostať večernou romantickou prechádzkou.


Popis:
Hotel je rajom pre rodiny s deťmi vzhľadom na rozľahlý detský aquapark a bazény. Výhodná poloha hotela v blízkosti pláže a historického Nessebaru, kam sa dá dostať večernou romantickou prechádzkou.

 

Kalkulácia zájazdu:

Kotva:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)