Ai Pini

Destinácia: Chorvátsko » Istria » Pula-Medulin

***xx
Ai Pini
Ai Pini Ai Pini Ai Pini
Ai Pini Ai Pini Ai Pini





Termín: od 3.8.2024 do 10.8.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1230198
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: bez stravy
Kód termínu: 82345866
Cena od: 396,25 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Ai Pini   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi fitness centrum parkovisko bazén vnútorný tenis stolný tenis bazén morská voda volejbal masáž windsurfing, surf bowling minigolf bicykle domáce zviera TV detský bazén piesočnatá pláž štrková pláž
Od pláže: 300 m
Poloha:
1 km od centra mesta Medulin, obklopené mediteránskou zeleňou, za hotelom Arena Holiday.

Popis a vybavenie:
zrenovované jednoposchodové vilky so 4 – 8 jednoducho a moderne zariadenými apartmánmi, centrálna recepcia s bezplatným WiFi v hoteli Arena Holiday, trezor, zmenáreň, reštaurácia. Klienti môžu využívať služby hotela Arena Holiday: dva vonkajšie bazény s morskou vodou – z toho jeden detský (slnečníky a ležadlá za poplatok), krytý bazén, bezplatné/nestrážené centrálne parkovisko. V areáli je obchod, predajňa suvenírov.

Ubytovanie:
klimatizované apartmány sú na prízemí alebo na 1. poschodí a sú rovnakého typu: A2-4 pre 2 - 4 osoby, 2-lôžková spálňa, obývacia miestnosť s rozkladacím gaučom pre 2 osoby, kompletne vybavený kuch. a jedálenský kút, trezor, kávovar, mikrovlnka, sprcha, sušič na vlasy, WC, TV-SAT, telefón, terasa alebo balkón.

Stravovanie:
individuálne.

Šport a zábava:
plážový volejbal, tenis, atletická dráha, stolný tenis, minigolf, kolky, požičovňa bicyklov, lodí a člnov, windsurfing, masáže, fitness. V blízkosti je zábavné stredisko, diskotéka, bary a reštaurácie.

Pláž:
vzdialená 150 – 300 m, štrkovo-piesočnatá (asi 1 km dlhá) s pozvoľným vstupom do mora vhodná aj pre malé deti.

V cene:
• 7x ubytovanie • spotreba vody a energií • klimatizácia • posteľná bielizeň, uteráky • záverečné upratovanie (kuchynku si klienti musia upratať sami) • pobyt. poplatok • parkovanie

Platby na mieste:
• malý pes do 10 kg 70 €

Poznámky:
• nástup možný v sobotu a nedeľu, minimálny pobyt 7 nocí v období 18.6. – 27.8., v iných termínoch 5 nocí • detská postieľka do 3 r. ZADARMO (na vyžiadanie)


Popis:
Klienti môžu využívať služby hotela Arena Holiday: dva vonkajšie bazény s morskou vodou – z toho jeden detský (slnečníky a ležadlá za poplatok), krytý bazén, bezplatné/nestrážené centrálne parkovisko. V areáli je obchod, predajňa suvenírov. V blízkosti je zábavné stredisko, diskotéka, bary a reštaurácie.
 

Kalkulácia zájazdu:

Ai Pini:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)