Labranda Marine Aquapark

Destinácia: Grécko » Kos » Tigaki

****x
Labranda Marine Aquapark
Labranda Marine Aquapark Labranda Marine Aquapark Labranda Marine Aquapark
Labranda Marine Aquapark Labranda Marine Aquapark Labranda Marine Aquapark

















Termín: od 16.6.2024 do 23.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1326308
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 82256015
Cena od: 864,00 €
+ príplatky od: 224,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Pobytové zájazdy, Baby friendly


Labranda Marine Aquapark   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum detský kútik miniklub tobogán parkovisko tenis stolný tenis wellness, spa sauna masáž minigolf šípky kozmetický salón aqua aerobic, gym práčovňa, čistiareň herňa TV detský bazén detské animácie babysitting detské ihrisko plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 6 km
Od letiště: 15 km
Rýchly popis:

Kvalitný hotel priamo na pláži situovaný na malebnom ostroves aquaparkom a bazénom s vlnami, vhodný pre rodiny s deťmi, ale aj všetky vekové kategórie.

 


Poloha:
priamo na pláži, 3,5 km od centra letoviska Tigaki (obchody, taverny, tradičný trh, turistické atrakcie), 15 km od letiska

Hotel:

vstupná hala s recepciou, WIFI zdarma, lobby bar, snack bar, hlavná reštaurácia s barom, grécka taverna, talianska reštaurácia, spoločenská miestnosť, TV miestnosť, aquapark (4 bazény, bazén s umelými vlnami, detský bazén, tobogány, šmykľavky), opaľovacia terasa, ležadlá a slnečníky zdarma, minimarket, herňa, zmenáreň, detské ihrisko, animácie, večerné programy, detský klub, stolný tenis, šípky, vodná gymnastika, detské motokáry za poplatok, parkovisko, záhrada, fitness centrum, wellness a sauna (masáže a kozmetika za poplatok), práčovňa za poplatok, úschovňa batožín, autopožičovňa







.                            


Izby:

klimatizované priestranné superior DOUBLE izby, izby typu superior FAMILY vhodné pre 4 osoby, majú dve spálne, vstupnú halu, SAT TV, telefón, minichladničku, trezor za poplatok, set na kávu a čaj, sociálne zariadenie so sprchou (vaňou), sušič na vlasy, balkón alebo terasu, s výhľadom do záhrady, s bočným alebo priamym výhľadom na more za poplatok. Family suity sú vhodné najmä pre rodiny s deťmi (pre až 5 osôb), s rovnakým vybavením. Hotel disponuje niekoľkými izbami pre hendikepovaných klientov na vyžiadanie. Detská postieľka na vyžiadanie.











                    


Stravovanie:

formou all inclusive - raňajky, obedy a večere formou bufetu, detský bufet, občerstvenie počas dňa (pečivo, palacinky, zákusky, káva, čaj, zmrzlina), neobmedzená konzumácia akoholických a nealkoholických nápojov miestnej výroby. Nápoje vo fľašiach, turecká káva, čerstvá šťava sú za poplatok. Vyžaduje sa formálne oblečenie (dlhé nohavice u mužov).





Pláž:

užšia piesočnatá pláž s kamienkami, s pozvoľným vstupom do mora, ležadlá a slnečníky zdarma (vhodná je obuv do vody), vodné športy za poplatok.  10 minút chôdze od hotela je centrálna piesočnatá pláž ocenená Modrou vlajkou EU. Plážové osušky zdarma.





                         


Doprava:
letecká

V cene je zahrnuté:
7 x ubytovanie s all inclusive, leteckú dopravu Bratislava - Kos - Bratislava, služby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci). 

V cene nie je zahrnuté:

Povinné príplatky: servisné poplatky pre osoby od 2 rokov 199 EUR, pre osoby do 2 rokov 60 EUR, emisný a environmentálny príplatok 25 EUR/osoba, pobytová taxa od 1,50 EUR do 10 EUR/izba/noc (platba na mieste, podľa kategórie hotela). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,90 EUR/os./deň alebo PLUS 5 EUR/os./deň


Typ stravy:
all inclusive

Informácie o krajine a stredisku:

OSTROV KOS nazývaný tiež Hippokratov ostrov je tretím najväčším ostrovom súostrovia Dodekanéz v Egejskom mori. Jeho dnešná podoba je poznačená vplyvom rôznych kultúr, čoho dôkazom sú ruiny gréckych chrámov a rímskych divadiel, turecké mešity s minaretmi z čias tureckej nadvlády, či stredoveká pevnosť Johanitov. S ostrovom sa najviac spája meno antického lekára Hippokrata považovaného za zakladateľa medicíny, s ktorým sú späté aj najvyhľadávanejšie atrakcie ostrova. Jednou z nich je prvá nemocnica Asklépion zasvätená bohu lekárov Asklépiovi. Na Platanovom námestí v meste Kos si turisti radi posedia pod slávnym stromom platanom, pod ktorým Hippokrates učil svojich žiakov. Hlavné mesto Kos je zároveň strediskom zábavy. Okrem historických pamiatok sa ostrov Kos pýši aj zelenou prírodou, piesočnatými plážami a priezračným morom. Výborným podmienkam sa tešia aj milovníci najrôznejších druhov vodných športov. Vďaka svojej neveľkej rozlohe je možné preskúmať tradičné dedinky vo vnútrozemí ako Zia, Pyli, Asfendiou, Kefalos, najkrajšie pláže Paradise Beach a Golden Beach, ako aj všetky ďaľšie čarovné zákutia ostrova v priebehu jedného dňa. 


TIGAKI
Príjemné stredisko na ostrove Kos leží na 10 km dlhej piesočnatej pláži charakteristickej priezračne čistou vodou a vstupom do mora ideálnym pre detské aktivity a užitie si dovolenky. Naopak priaznivé poveternostné podmienky potešia milovníkov vodných športov. Ponúka širokú škálu ubytovania, od jednoduchých apartmánov po luxusné hotelové komplexy. Nachádza sa tu množstvo taverien, obchodíkov aj diskoték obkolesených bujnou zeleňou a kvetinami. Transfer z letiska trvá cca 40 min.


Fakultatívne výlety:

Plavba ku trom ostrovom –  plavba loďou so zastávkami na ostrovoch Plati, Kalymnos a Pserimos. Jedinečný program na každom z ostrovov, vrátane barbeque priamo na palube, kúpania, návštevy továrne na spracovanie špongií a relaxu na pláži (45,- Eur dospelý, 25,- Eur dieťa 2-12 rokov) 
Sopečný ostrov Nissyros –  plavba loďou do prístavu Mandraki a zostup na dno krátera aktívnej sopky Polyvotis. Prehliadka historického kláštora a tradičnej architektúry samotného prístavu Mandraki (45,- Eur dospelý, 25,- Eur dieťa 2-12 rokov) 
Okruh ostrovom City tour –  prehliadka ostrova vrátane pamiatok hlavného mesta Kos - tržnica, archeologické múzeum, mešita, Hippokratov platan, prvá nemocnica Asklepion (40,- Eur dospelý, 15,- Eur dieťa 2-12 rokov)



Popis:
Aquapark (4 bazény, bazén sumelými vlnami, detský bazén, tobogány, šmykľavky), opaľovacia terasa.  Detské motokáry za poplatok.
 

Kalkulácia zájazdu:

Labranda Marine Aquapark:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)