Europa Beach

Destinácia: Grécko » Kréta » Analipsis

****x
Europa Beach
Europa Beach Europa Beach Europa Beach
Europa Beach Europa Beach Europa Beach












Termín: od 10.7.2024 do 17.7.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1311551
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 83129353
Cena od: 949,00 €
+ príplatky od: 269,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Europa Beach   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program fitness centrum detský kútik miniklub tenis stolný tenis volejbal masáž biliard šípky TV detský bazén detské ihrisko plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od letiště: 25 km
Úvod:
Rozsiahly rezort Europa Beach leží v pokojnom prostredí priamo na prekrásnej pláži. Len 10-minútovou príjemnou prechádzkou pozdĺž pobrežia sa dostanete do dedinky Analipsi, kde nájdete obchodíky, reštaurácie alebo miestne taverny. Rušné mesto Hersonissos, ktoré je známe svojim bohatým nočným životom leží 7 km od hotela a medzinárodné letisko v Heraklione je vzdialené 25 km.

Vybavenie:
vstupná hala s recepciou, reštaurácia, bar, 2 vonkajšie bazény, 2 detské bazény, miniklub, detské ihrisko, fitnes, volejbal, stolný tenis, šípky, biliard, animácie, TV miestnosť, ležadlá a slnečníky pri bazéne, WiFi v lobby zadarmo. Za poplatok: ležadlá a slnečníky na pláži, masáže, tenis, vodné športy na pláži. NOVINKA AQUAPARK V CENE V SUSEDNOM HOTELI STELLA VILLAGE

Ubytovanie:
klimatizované 2-lôžkové izby s možnosťou až 2 prísteliek, kúpeľňa (sprcha alebo vaňa, WC), telefón, SAT/TV, minichladnička, sušič na vlasy, balkón. Za poplatok: trezor.

Stravovanie:

ALL INCLUSIVE

Raňajky, obedy a večere formou bufetových stolov, ľahké občerstvenie počas dňa, alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby. Presný popis ALL INCLUSIVE dostanete v hoteli.


Oficiálna kategória:
****

Naše hodnotenie:
****: hotel s príjemnou atmosférou a priateľským personálom poskytujúci kvalitné služby je správnou voľbou pre klientov, ktorí preferujú dovolenku v pokojnom prostredí. Každý určite ocení aj vynikajúcu polohu hotela v tesnej blízkosti pláže.


Popis:
Rozsiahly rezort Europa Beach leží v pokojnom prostredí priamo na prekrásnej pláži. Len 10-minútovou príjemnou prechádzkou pozdĺž pobrežia sa dostanete do dedinky Analipsi, kde nájdete obchodíky, reštaurácie alebo miestne taverny.
 

Kalkulácia zájazdu:

Europa Beach:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)