Pela Maria

Destinácia: Grécko » Kréta » Hersonissos

***xx
Pela Maria
Pela Maria Pela Maria Pela Maria
Pela Maria Pela Maria Pela Maria











Termín: od 5.6.2024 do 12.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1311825
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 80009552
Cena od: 439,00 €
+ príplatky od: 269,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Adults only


Pela Maria   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén trezor chladnička,minibar internet, WiFi parkovisko konferenčná sála biliard TV plážový servis
Od pláže: 40 m
Od letiště: 26 km
Úvod:
Mestský komfortný hotel sa nachádza v obľúbenom rušnom letovisku Hersonissos, iba 40 m od najbližšej pláže a 26 km od letiska Heraklion. Hotel je postavený v modernom krétskom štýle, ktorý je elegantne zariadený, predstavuje pohodlné a moderné ubytovanie s ľahkým interiérom, funkčným nábytkom a balkónom. V okolí sa nachádza množstvo obchodov, reštaurácií, kaviarní, barov a diskoték. Hotel je vhodný predovšetkým pre tých, ktorí vyhľadávajú nočnú zábavu a blízkosť pláže. ADULT ONLY HOTEL 16+

Vybavenie:
Hotel je vybavený 24-hodinovou recepciou, trezor (za poplatok), Wi-Fi v celom hoteli zadarmo, ďalej je hosťom k dispozícii bazén – ležadlá a slnečníky zadarmo, na pláži za poplatok, reštaurácia, bar pri bazéne, terasa, biliard a mini market.

Ubytovanie:
2-lôžkové izby s možnosťou 1 prístelky, sociálne zariadenie, TV, telefón, balkón alebo terasa s výhľadom do ulice a okolia. Za poplatok: klimatizácia, chladnička.

Stravovanie:

ALL INCLUSIVE

Raňajky, obedy a večere sú podávané v hotelovej reštaurácii formou bufetu, neobmedzené množstvo alkoholických a nealkoholických nápojov miestnej výroby, počas dňa, káva, horúca čokoláda. Podrobný popis ALL INCLUSIVE dostanú klienti pri ubytovaní.


Oficiálna kategória:
***

Naše hodnotenie:
***: Tento rodinný hotel ponúka harmonické a príjemné prostredie, ktoré je nepochybne vytvorené vďaka dlhoročným skúsenostiam v poskytovaní služieb. 


Popis:
Mestský komfortný hotel sa nachádza v obľúbenom rušnom letovisku Hersonissos, iba 40 m od najbližšej pláže a 26 km od letiska Heraklion. Hotel je postavený v modernom krétskom štýle, ktorý je elegantne zariadený, predstavuje pohodlné a moderné ubytovanie s ľahkým interiérom, funkčným nábytkom a balkónom.
 

Kalkulácia zájazdu:

Pela Maria:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)