Protur Palmeras Playa Aparthotel

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Sa Coma

****x
Protur Palmeras Playa Aparthotel
Protur Palmeras Playa Aparthotel Protur Palmeras Playa Aparthotel Protur Palmeras Playa Aparthotel
Protur Palmeras Playa Aparthotel Protur Palmeras Playa Aparthotel Protur Palmeras Playa Aparthotel


Termín: od 30.5.2024 do 9.6.2024 - 11/10 dní/nocí Kód zájazdu: 1327738
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 82841658
Cena od: 1 229,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Protur Palmeras Playa Aparthotel   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum miniklub bazén vnútorný TV detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 200 m
Od centra: 250 m
Úvod:

Protur Palmeras Playa Aparthotel je príjemný komplex situovaný blízko piesočnatej pláže a centra mestečka, ponúkajúci moderné služby a pohodlné ubytovanie pre všetky typy hostí.


Poloha:

Hotel je situovaný v obľúbenom letovisku Sa Coma, to sa nachádza na východnom pobreží Malorky a je jednou z popredných dovolenkových destinácií na Malorke pre rodiny aj páry. Hotel je len 250 metrov od centra mestečka s množstvom obchodov, reštaurácií a zábavných možností. Hostia môžu taktiež využiť možnosť prechádzok po promenáde vedľa pláže. 


Hotel:

24-hodinová recepcia, hotelová reštaurácia, hotelový bar, vonkajší bazén s oddelenou detskou časťou a s terasou a ležadlami, strešný bazén len pre dospelých, plážové osušky (za zálohu), bezplatné WI-FI pripojenie, miniklub, detské ihrisko, hotelový medzinárodný denný a večerný program pre deti a dospelých, menšia posilňovňa, úschovňa batožiny


Izby:

Hotel ponúka dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky a apartmány. Izby majú k dispozícií vlastnú kúpelňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, sušič vlasov, balkón alebo terasu, telefón, WI-FI pripojenie, klimatizáciu, TV, trezor (za poplatok), minichladničku a kanvicu.


Stravovanie:

polpenzia – formou bufetových stolov (bez nápojov),

all inclusive – raňajky, obedy a večere podávané formou bufetových stolov, lokálne alkoholické a nealkoholické nápoje, ľahký snack medzi hlavnými jedlami vo vybranom čase.


Pláž:

Piesočnatá pláž je len 200 m od hotela. Zátoka Sa Coma s čistou tyrkysovou vodou, piesočnatými plážami a plytkou vodou bez vĺn, ktoré sú ideálne pre deti, je jednou z veľkých atrakcií tejto oblasti. Vodné športy, ležadlá a slnečníky na pláži sú za poplatok.




Popis:
Vonkajší bazén s oddelenou detskou časťou a s terasou a ležadlami, strešný bazén len pre dospelých, plážové osušky (za zálohu), bezplatné WI-FI pripojenie, miniklub, detské ihrisko, hotelový medzinárodný denný a večerný program pre deti a dospelých.
 

Kalkulácia zájazdu:

Protur Palmeras Playa Aparthotel:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)