Innvista Hotels Belek

Destinácia: Turecko » Belek » Belek

*****
Innvista Hotels Belek
Innvista Hotels Belek Innvista Hotels Belek Innvista Hotels Belek
Innvista Hotels Belek Innvista Hotels Belek Innvista Hotels Belek










Termín: od 11.5.2024 do 18.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1311063
letecká
Doprava: letecká
Strava: ultra all Inclusive
Kód termínu: 80034993
Cena od: 619,04 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Innvista Hotels Belek   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi aquapark fitness centrum miniklub tobogán bazén vnútorný tenis stolný tenis aerobik wellness, spa sauna turecké kúpele volejbal masáž konferenčná sála diskotéka šípky bezbariérový prístup basketbal TV jóga detský bazén detské animácie plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 900 m
Od centra: 5 km
Od letiště: 25 km

Základné informácie
Tento hotelový komplex so zaujímavou architektúrou sa nachádza na okraji krásneho borovicového lesa len 900 m od mora. Skladá sa z 3 blokov (5 poschodí). K dispozícii je 6 bazénov (vrátane niekoľkých detských bazénov), 4 konferenčné miestnosti, amfiteáter a ak máte radi zábavu, tak si určite užijete aquapark. Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie.


Poloha
Hotel sa nachádza 25 km od medzinárodného letiska v Antalyi, 35 km od centra Antalye a stredisko Belek je vzdialené od hotela 5 km.


Vzdialenosť od letiska: 25 km

Najbližšie mesto (km): Belek (5 km)

Typ pláže: Piesočnato-kamienková

Vzdialenosť od pláže: 900 m


Vybavenie izieb
Štandardné izby majú balkón a sú vybavené telefónom, centrálnou klimatizáciou, SAT-TV, minibarom, trezorom, Wi-Fi, kúpeľňou s WC a fénom. Hotel má k dispozícii aj 4 špeciálne upravené izby pre hendikepovaných klientov. Eco a promo izby sú znevýhodnené polohou, veľkosťou alebo nemusia mať balkón.


Pre deti
Deťom slúži detský mini klub, k dispozícii sú detské animácie, detské disco, detský bazén a šmykľavky, detské menu v reštaurácii.


Strava
Hlavná reštaurácia podáva jedlá medzinárodnej i domácej kuchyne. K dispozície sú aj a la carte reštaurácie, niekoľko barov (vrátane baru na pláži a baru pri bazéne).


Koncept
Koncept All Inclusive a Ultra All Inclusive zahŕňajú raňajky, obedy a večere vo forme bufetových stolov, celodenné občerstvenie, nealkoholické a alkoholické nápoje. Dovážané alkoholické nápoje sú za poplatok. Podrobný rozpis služieb dostanú hostia pri ubytovaní na recepcii hotela.


Pláž
Piesočnato-kamienková pláž sa nachádza približne 900 m od hotela. Na pláž premáva v pravidelných intervaloch shuttle bus. Ležadlá, matrace, slnečníky a osušky sú na pláži a pri bazéne bez poplatku.


Šport a zábava
Hotel ponúka na športové vyžitie nasledujúce aktivity: fitness centrum, aerobik, jogu, vodnú gymnastiku, tenis, stolný tenis, plážový volejbal, basketbal, šípky, v určené dni živá hudba, diskotéka. Za poplatok je osvetlenie tenisového kurtu, a vodne športy.


Wellness
Sauna, turecký kúpeľ a parný kúpeľ sú bez poplatku. Za poplatok sú masáže, píling a ostatné služby SPA centra. 


Web
Bližšie informácie na: www.innvistahotels.com


Popis:
Tento hotelový komplex so zaujímavou architektúrou sa nachádza na okraji krásneho borovicového lesa len 900 m od mora. Skladá sa z 3 blokov (5 poschodí).
 

Kalkulácia zájazdu:

Innvista Hotels Belek:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)