Sirius

Destinácia: Turecko » Kemer » Tekirova

****x
Sirius
Sirius Sirius Sirius
Sirius

Termín: od 11.5.2024 do 18.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336966
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84107042
Cena od: 453,25 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Sirius    ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program miniklub tobogán bezlepková diéta stolný tenis aerobik wellness, spa turecké kúpele masáž biliard diskotéka šípky kozmetický salón lekárska služba bezbariérový prístup práčovňa, čistiareň TV detský bazén detské animácie babysitting plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 120 m
Od centra: 15 km
Od letiště: 70 km

Poloha
Hotel sa nachádza v oblasti Tekirova, 15 km od Kemeru. Letisko Antalya je vzdialené 70 km. Neďaleké hotely: Queen Park Hotel, Club Phaselis Rose.

Základné informácie
Hotel bol otvorený v roku 1995, posledná rekonštrukcia prebehla v roku 2023. Pozostáva z jednej 3-podlažnej budovy s výťahom, a bungalovov. Hotel je prispôsobený hosťom so zdravotným postihnutím, na mieste sú k dispozícii aj rampy, invalidné vozíky (záloha) a špeciálny vstup na pláž.

Vybavenie hotela
1 vonkajší bazén, 450 m2 a 1 tobogan, hlavná reštaurácia - pre 250 osôb. 2 A'la Carte reštaurácie - rybia reštaurácia "Gullet", medzinárodná reštaurácia "Pasha". 2 bary, amfiteáter.


Služby
SPA centrum, masáž, peeling (za poplatok), hammam, kozmetický salón, Wi-Fi (bez poplatku lobby), lekár na zavolanie, práčovňa


Pre deti
detská postieľka (na vyžiadanie), detská animácia, detský klub (od 6 do 12 rokov), vonkajší detský bazén, 1 tobogán, vysoké stoličky v hlavnej reštaurácii, opatrovanie detí (za poplatok), detské kočíky (záloha)

Ubytovanie
Hotel má 64 izieb.
Izby sú vybavené: klimatizávia, TV, minibar, telefón, Wifi (za poplatok), sprcha, súprava na prípravu teplých nápojov, fén, trezor (za poplatok). Eco, Promo a Club izby sú znevýhodnené polohou, veľkosťou alebo nemusia mať balkón.   

Stravovanie

All Inclusive.

Koncept

Zahŕňa: raňajky, neskoré raňajky, obedy a večere formou bufetu, občerstvenie v určitých hodinách, vegetariánske menu, bezlepkové a bezlaktózové menu na vyžiadanie, zmrzlina, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje.


Pláž
120 m od hotela  sa nachádza súkromná piesočnato-kamienková pláž. Ležadlá, slnečníky, matrace, plážové osušky – bez poplatku. Vstup do mora – piesok, kamienky, mólo. Bar na pláži.

Šport a zábava
aerobik, diskotéka (nápoje za poplatok ), animácie, stolný tenis, šípky, biliard (za poplatok), vodné športy (za poplatok)







Popis:
Hotel je prispôsobený hosťom so zdravotným postihnutím, na mieste sú k dispozícii aj rampy, invalidné vozíky (záloha) a špeciálny vstup na pláž. Vegetariánske menu, bezlepkové a bezlaktózové menu na vyžiadanie.
 

Kalkulácia zájazdu:

Sirius :
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)