Kandima Maldives

Destinácia: Maldivy » Dhaalu Atol

****+
Kandima Maldives
Kandima Maldives Kandima Maldives Kandima Maldives
Kandima Maldives Kandima Maldives Kandima Maldives














Termín: od 4.11.2024 do 12.11.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336838
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 84079929
Cena od: 3 459,00 €
+ príplatky od: 399,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Kandima Maldives   ****+      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum detský kútik tenis aerobik wellness, spa volejbal futbal jacuzzi, vírivka kaderníctvo bicykle nákupná pasáž basketbal lukostreľba TV jóga piesočnatá pláž vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od letiště: 171 km
Popis:
Tento výnimočný rezort ponúka celý rad rekreačných aktivít a krásnych prírodných zákutí. Pochváliť sa môže najdlhším bazénom na Maldivách. Situovaný je na atole Dhaalu, takmer 3 kilometre dlhom ostrove s bujnou vegetáciou. Transfer na ostrov z letiska trvá približne 50 minút. Kandima Maldives je jeden z najnovších hotelov v destinácii Maldivy. Tento moderný a veľmi trendy rezort určite očarí každú nespútanú dušu, ktorá túži po romantike alebo dobrodružstve v exotike.

Vybavenie:
Hotel pozostáva z uvítacieho pavilónu, hlavnej budovy s reštauráciami a barom, skupiny plážových víl obklopených palmami a privátnych víl umiestnených nad vodou. Interiéru aj exteriéru dominujú svieže pastelové farby, ktoré dopĺňajú celý minimalistický a veľmi vzdušný dizajn rezortu. V hoteli je k dispozícii 274 štúdií a víl, wifi v celom areáli v cene, bary, 10 reštaurácií, knižnica, minipotraviny, kaderníctvo, ležadlá, slnečníky a uteráky pri bazéne zdarma. Pre deti detský kútik.

Pláž:
Pláž priamo pri hoteli.

Zábava a šport:
V cene: aerobic, fitness, basketbal, plážový volejbal, plážový futbal, basketbalové ihrisko, tenis. Za poplatok: lukostreľba, kurzy varenia, požičovňa bicyklov, joga, vodné športy, wellness centrum.

Stravovanie:
Raňajky formou bufetu v hlavnej reštaurácii. Možnosť doobjednať polpenziu, plnú penziu, Dine Around all inclusive alebo Platinum all inclusive. V hoteli Kandima Maldives nájdete nasledujúce reštaurácie: Flavour a Zest (bufetové stoly, živé kuchárske stanice, časť vyhradená pre deti), Azzure (stredomorská kuchyňa, ryby, tapas, steaky, pizze a lahodn vína), Smoked (grilované peciality, udiareň), Sea Dragon & Forbidden Bar (blíky východ, ázijské jedlá a "zabudnutý bar pre dospelých", kde hrajú Dj´s a barmani miešajú skvelé drinky), Aroma Café (kaviareň nad jazerom), Breeze Pool Bar a Beach Bar (bar pri bazéne s drinkami, vystúpeniami kapiel, Dj´s, vodnými fajkami a krásnym západom slnka).

Vybavenie izieb:
Sky Studios: cca 40 m2, na 1. poschodí, minibar, klimatizácia, trezor, telefón, TV so satelitným príjmom, bezdrôtové pripojenie k internetu (v cene), kúpeľňa s vaňou alebo sprchou, WC, sušič vlasov, balkón. Beach Studios: na prízemí s terasou, inak s rovnakých vybavením. Beach Villas: cca 55 m2, na pláži, majú vlastné vírivku. Beach Pool Villas: navyše s vlastným bazénom. Aqua Villas: cca 48 m2, na koloch nad vodou, vlastná slnečná terasa s priamym prístupom k moru, s vlastným jacuzzi. Aqua priestranné vily pri bazéne: cca 60 m2, s vlastným bazénom. Family Sky Studios: cca 80 m2, balkón, skladá sa z dvoch štúdií so spojovacími dverami.


Popis:
Pochváliť sa môže najdlhším bazénom na Maldivách.Hotel pozostáva z uvítacieho pavilónu, hlavnej budovy s reštauráciami a barom, skupiny plážových víl obklopených palmami a privátnych víl umiestnených nad vodou. Interiéru aj exteriéru dominujú svieže pastelové farby, ktoré dopĺňajú celý minimalistický a veľmi vzdušný dizajn rezortu. V hoteli je k dispozícii 274 štúdií a víl, wifi v celom areáli v cene, bary, 10 reštaurácií, knižnica, minipotraviny.
 

Kalkulácia zájazdu:

Kandima Maldives:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)