RIU Palace Maldivas

Destinácia: Maldivy » Dhaalu Atol

*****
RIU Palace Maldivas
RIU Palace Maldivas RIU Palace Maldivas RIU Palace Maldivas
RIU Palace Maldivas RIU Palace Maldivas RIU Palace Maldivas










Termín: od 4.11.2024 do 12.11.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336836
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84079919
Cena od: 4 239,00 €
+ príplatky od: 399,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


RIU Palace Maldivas   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi večerný program fitness centrum wellness, spa potápačské centrum kajak, kanoe TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od letiště: 182 km
Popis:
novootvorený rezort hotelového reťazca RIU okrem populárneho 24-hodinového all-inclusive a veľmi dobrého servisu ponúka nezabudnuteľný pobyt na krásnom ostrove s belavými plážami, tyrkysovým morom a tropickou vegetáciou. Situovaný je na atole Južný Nilandhe, na súkromnom ostrove Kedhigandu (Dhaalu Atoll). Prepojený je mólom so susedným ostrovom Maafushi, na ktorom leží atol Riu. Medzinárodné letisko Velana je vzdialené cca 180 km a regionálne letisko na ostrove Kudahuvadhoo 5 km. Transfer trvá približne 50 minút.

Vybavenie:
recepcia s nepretržitou prevádzkou, izbová služba, bazén s ležadlami a slnečníkmi v cene, 3 reštaurácie: hlavná reštaurácia "Palm", gurmánska reštaurácia "Krystal", reštaurácia "Yuhi", bar pri vonkajšom bazéne, detský bazén, detské ihrisko. Wi-Fi pripojenie na internet je k dispozícii vo verejných priestoroch a je bezplatné.

Pláž:
piesočnatá pláž priamo pri hoteli.

Zábava a šport:
fitnes, kajak, potápanie, sezónne vodné športy, paddleboard, wellness, zábavné programy, živá hudba.

Stravovanie:
all inclusive, v resorte sa nachádzajú reštaurácie: hlavná s bufetovou ponukou raňajok, obedov a večerí a s „live cooking“ stanicami, japonská, talianska reštaurácia a steakhouse.

Vybavenie izieb:
celkový počet ubytovacích jednotiek: 176. Každá z nich je vybavená klimatizáciou, trezorom, stropným ventilátorom, posedením, rýchlovarnou kanvicou, minibarom, telefónom, internetom, TV s plochou obrazovkou, Sat-TV, sprchou, WC, fénom, kozmetickým zrkadlom a terasou.


Popis:
Novootvorený rezort hotelového reťazca RIU okrem populárneho 24-hodinového all-inclusive a veľmi dobrého servisu ponúka nezabudnuteľný pobyt na krásnom ostrove s belavými plážami, tyrkysovým morom a tropickou vegetáciou.
 

Kalkulácia zájazdu:

RIU Palace Maldivas:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)